Har adzuki-bønner lektiner?

Indholdsfortegnelse:

Har adzuki-bønner lektiner?
Har adzuki-bønner lektiner?
Anonim

Lectinindholdet (gennemsnitligt 11,91 mg·g1) er højt i sojabønnekornet (29), mens den er lav i adzuki-bønne (30). Vi fandt ud af, at bælgplantelektingener i adzuki-bønner udviste et signifikant lavere genantalforhold end hos andre sekventerede bælgplantearter med undtagelse af kikærter.

Hvilke bønner er lavest i lektiner?

Korrekt iblødsætning og madlavning, samt at vælge nogle af de lavere lektinmuligheder som Great Northern beans, grønne bønner og linser, kan gøre disse til en rimelig mulighed, når de bruges sparsomt. De fleste dåsebønner er ikke blevet gennemblødt eller kogt ordentligt for at reducere lektiner.

Er adzuki-bønner inflammatoriske?

Adzuki-bønner er også rige på antioxidanter, som eksperter mener kan have nogle anti-inflammatoriske og anti-diabetes virkninger (3). Adzukibønner, der er rige på fibre og antioxidanter, kan hjælpe med at blokere absorptionen af sukker i din tarm, hvilket potentielt kan bidrage til bedre blodsukkerniveauer og en lavere risiko for type 2-diabetes.

Hvilke bønner har flest lektiner?

Fortsat

  1. Rå nyrebønner. Røde kidneybønner er en fantastisk kilde til plantebaseret protein, og de er en mad med lavt glykæmisk indeks. …
  2. Peanuts. Jordnødder er en anden form for bælgfrugter, og ligesom kidneybønner indeholder de lektiner. …
  3. Fuldkorn. Rå hvede og andre fuldkorn har et højt indhold af lektiner.

Kan jeg bruge adzuki-bønner i stedet for nyrebønner?

Kidneybønner skylder deres navn til deres nyreform, og de er også større end røde bønner. Ikke desto mindre er de en perfekt erstatning for adzuki bønner, fordi de deler den samme tekstur og en lignende smag. Du kan bruge kidneybønner i alle ikke-søde opskrifter, der kræver adzuki.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor er gutermann-tråden lavet?
Læs mere

Hvor er gutermann-tråden lavet?

Gütermann-tråde er lavet i Germany! Er Gütermann-tråd lavet i Tyskland? Gutermann-tråd, som oprindelse i Tyskland, har den rigtige tråd til quiltning, broderi, syning og meget mere. Uanset om du syr i hånden eller maskine, har Gutermann tråd den perfekte tråd til dig.

Er Falklandsøerne britiske?
Læs mere

Er Falklandsøerne britiske?

Falklandsøerne, også kaldet Malvinas-øerne eller spanske Islas Malvinas, internt Det Forenede Kongeriges selvstyrende oversøiske territorium i det sydlige Atlanterhav. Det ligger omkring 300 miles (480 km) nordøst for Sydamerikas sydspids og en tilsvarende afstand øst for Magellan-strædet.

Beholdt geoff-kapper undulater?
Læs mere

Beholdt geoff-kapper undulater?

Hans far holdt undulater i familiens hjem i Lincolnshire, tæt på hvor Capes stadig bor. Capes junior fik sine første fugle i en alder af 19, da han var en ny politimand. … Han har nu over 200 fugle, og så han har ikke meget plads i skuret til hans 27 stenramme at bevæge sig omkring.