Hvor findes dulcimeren?

Indholdsfortegnelse:

Hvor findes dulcimeren?
Hvor findes dulcimeren?
Anonim

History of the Dulcimer. Mountain Dulcimer er et ægte amerikansk instrument. Det dateres tilbage til begyndelsen af 1800-tallet, med oprindelse i Appalachian-bjergene i det sydvestlige Virginia. Vesteuropa havde mange slags frettede lapcitre fra den norske Langeleik, den svenske Hummel og den franske Epinette.

Hvor laves dulcimers?

BEREA, Ky. – Berea er udpeget til Kentuckys kunst- og kunsthåndværkshovedstad, og Warren May har spillet Appalachian dulcimer langt længere, end det er blevet udpeget som Kentuckys statsinstrument.

Hvem lavede den første dulcimer?

De har set brug helt tilbage til den tidlige halvdel af 1800-tallet. Bjergdulcimeren er en opfindelse af skotske og irske pionerer. Disse pionerer slog sig ned i Appalachia-området i Nordamerika. Det er fra dette sted, instrumentet har fået sit navn.

Hvordan kom dulcimeren til Appalachia?

Appalachian dulcimer blev smedet i smeltediglen på vognveje og flodruter ved grænsen. De skotske og irske bosættere kunne høre rørenes drøn i denne robuste og let konstruerede citer, og englænderne fandt, at den var et passende akkompagnement til deres ballader og klagesange.

Hvor mange typer dulcimers findes der?

Dette er hver enkelt håndværkers individuelle udsagn og præferencer. Der er tre klart adskilte størrelser af dulcimer: standard, dulcimette (oktav-højere dulcimer),og bas (oktav-lavere dulcimer).

Anbefalede: