Hvordan man udtaler plenipotentiary?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan man udtaler plenipotentiary?
Hvordan man udtaler plenipotentiary?
Anonim

Her er 4 tips, der bør hjælpe dig med at perfektionere din udtale af 'befuldmægtiget': Opdel 'befuldmægtiget' i lyde: [PLEN] + [I] + [PUH] + [TEN] + [SHUH] + [REE] - sig det højt og overdriv lydene, indtil du konsekvent kan producere dem.

Hvordan udtaler man befuldmægtiget minister?

  1. Fonetisk stavning af ministerens befuldmægtigede. min-is-ter plenipo-tiar. min-is-ter pleni-po-tiar-tiar. …
  2. Betydninger for ministerens befuldmægtigede. Det henviser til en ekstraordinær udsending og befuldmægtiget minister. Alexander Grøn. …
  3. Eksempler på i en sætning. Wade udnævnte han ham til befuldmægtiget minister i Peking (1885).

Hvad betyder ordet fuldmægtig?

befuldmægtiget • \plen-uh-puh-TEN-shuh-ree\ • adjektiv. 1: investeret med fuld kraft 2: af eller relateret til en person, der er investeret med fuld magt til at udføre enhver forretning.

Hvad er en korrekt udtale?

Udtale er den måde, hvorpå et ord eller et sprog tales. Dette kan referere til generelt aft alte sekvenser af lyde, der bruges til at tale et givet ord eller sprog på en bestemt dialekt ("korrekt udtale") eller blot den måde, en bestemt person taler et ord eller sprog på.

Udtales æ Ask?

Bogstavet æ blev brugt i gammelengelsk til at repræsentere vokalen, der udtales i Moderne engelsk aske, vifte, glad,og sidst: /æ/. For det meste staver vi nu den vokal med bogstavet a, på grund af det store vokalskifte.

Anbefalede: