Hvis hovedstad er Pierre?

Indholdsfortegnelse:

Hvis hovedstad er Pierre?
Hvis hovedstad er Pierre?
Anonim

Pierre Chouteau Jr. Pierre (/pɪər/ PEER; Lakota: čhúŋkaške, lit. 'fort') er hovedbyen i South Dakota og sæde for Hughes County. Befolkningen var 14.091 ved folketællingen i 2020, hvilket gør den til den næstmindst befolkede delstatshovedstad i USA efter Montpelier, Vermont.

Hvorfor hedder hovedstaden i South Dakota Pierre?

State Capitol, Pierre, South Dakota. … Pierre blev grundlagt i 1880 som den vestlige endestation for Chicago og North Western Railway og opkaldt efter Pierre Chouteau, Jr., en pelshandler og iværksætter.

Hvilken stat er Pierre hovedstad i?

South Dakota State Capitol--Pierre, South Dakota: En rejseplan for vores fælles arv. South Dakota State Capitol blev færdiggjort i 1910 og er det bedste eksempel på nyklassisk arkitektur i South Dakota og symbolet på statens regering i næsten 100 år.

Hvad er hovedstaden i South Dakota?

South Dakotas hovedstad, Pierre, ligger lige i midten af staten og lige ved Missouri-floden, hvilket gør den til et førsteklasses sted for fiskere, jægere og friluftsentusiaster.

Hvad er kaldenavnet på South Dakota?

Statens kaldenavn: The Mount Rushmore State Statens kaldenavn blev officielt i 1992. Mount Rushmore State refererer til bjergskulpturen skabt af Gutzon Borglum over en periode på 14 år.

Anbefalede: