Hvad bruges tjurungaen til?

Indholdsfortegnelse:

Hvad bruges tjurungaen til?
Hvad bruges tjurungaen til?
Anonim

Tjurunga havde ofte en bred og ubestemmelig indfødt betydning. De kan bruges forskelligt i hellige ceremonier, som bullroarers, i hellige jordmalerier, i ceremonielle pæle, i ceremonielle hovedbeklædninger, i hellige chants og i hellige jordhøje.

Hvad er tjurunga?

Tjurunga, også stavet Churinga, i australsk aboriginalreligion, et mytisk væsen og et rituelt objekt, norm alt lavet af træ eller sten, som er en repræsentation eller manifestation af en sådan væren. … Hver person har et personligt bånd til en tjurunga.

Hvorfor er tjurungaen vigtig?

Tjurunga er meget hellige, faktisk betragtes de som så hellige, at traditionelt kun var få mennesker i stand til at se dem, og aboriginals mener, at det er helligbrøde at poste et billede af dem. Navnet "churinga" er norm alt et substantiv, men kan også bruges som et adjektiv, der betyder "hellig".

Hvad er Churinga-sten?

: en genstand af træ eller sten, der anses for hellig af forskellige oprindelige stammer i det centrale Australien, og som ofte er elliptisk i form, bærer indskårne mønstre, menes at repræsentere enten den åndelige dobbeltgænger af en levende indfødt eller legemliggørelsen af en totemisk forfaders ånd, og anses generelt for …

Hvad er en bunyip i Australien?

Bunyip, i australsk aboriginsk folklore, et legendarisk monster, der siges at bebo de rørfyldte sumpe oglaguner idet indre af Australien. … Bunyip'en lavede angiveligt buldrende eller brølende lyde og blev givet til at fortære menneskeligt bytte, især kvinder og børn.

Anbefalede: