Hvad er der i hondo tx?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er der i hondo tx?
Hvad er der i hondo tx?
Anonim

Bedste ting at gøre i nærheden af Hondo, TX 78861

  • Majs fra Sydtexas. 3,3 mi. 46 anmeldelser. …
  • Grassfield Farm. 1,0 mi. Rancher. …
  • Graff 7A ranch. 3,2 mi. Attraktionsgårde, Rancher. …
  • Deep Creek Depot. 1,1 mi. $$$ Barer. …
  • Hondo City Park. 1,4 mi. Parker. …
  • Raye Theater. 1,1 mi. Scenekunst. …
  • Quihi Gun Club Dance Hall. 1,1 mi. …
  • Paloma Pachanga. 5,9 mi.

Hvad er Hondo Texas kendt for?

Hondo blev indlemmet som en by i 1942, og Hondo Army Airfield (på et tidspunkt den største luftnavigationsskole i verden) blev bygget samme år på den nordvestlige side af byen. … En af Hondos unikke attraktioner er den "South Texas Maize", en majsmarkslabyrint, der åbner hvert efterår på Highway 90, lige øst for byen.

Er Hondo Texas sikkert?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Hondo er 1 ud af 45. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Hondo ikke et af de sikreste samfund i Amerika. I forhold til Texas har Hondo en kriminalitetsrate, der er højere end 74 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Er Hondo TX et godt sted at bo?

Fremragende bytjenester, enestående parker og rekreative faciliteter, sikre kvarterer, stærke kirker og gode skoler gør Hondo til et attraktivt samfund at betragte som et sted at bo, arbejde eller lege.

Er Hondo i Hill Country?

Hondo | Hill Country TrailRegion.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"