Er zillion et ord?

Indholdsfortegnelse:

Er zillion et ord?
Er zillion et ord?
Anonim

En zillion er et stort, men uspecifikt tal. … Zillion lyder som et faktisk tal på grund af dets lighed med milliarder, millioner og billioner, og det er modelleret på disse virkelige numeriske værdier. Men ligesom sin fætter jillion er zillion en uformel måde at tale om et tal, der er enormt, men ubestemt.

Hvor mange nuller er der i en zillion?

En anden mere radikal brug kunne være at beskrive et tal med så mange nuller, at en person aldrig kunne skrive det ud. I så fald ville en zillion have brug for mindst en milliard nuller eller deromkring.

Hvad er zillion gazillion?

uformelt.: et enormt, uspecificeret antal: zillion Ifølge William Miller, Jr., VMD, en professor i dermatologi ved Cornell University's College of Veterinary Medicine, er der "gazillioner" af forskellige typer svampe eksisterende i naturen, inklusive skimmelsvampe, gær, meldug og så videre.

Hvad betyder ordet zillion?

: et ubestemt stort antal zillioner af myg. Andre ord fra zillion Flere eksempelsætninger Lær mere om zillion.

Har vi zillion?

Der er ingen navne på tallene mellem Googol, Skewer's Number, Centillion eller Googolplex. Du har måske bemærket, at "zillion" ikke er her. Zillion er faktisk ikke et rigtigt tal; det er simpelthen et udtryk, der bruges til at henvise til en ubestemt, men ekstremt stor mængde.

Anbefalede: