Hvor er blackwater qld?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er blackwater qld?
Hvor er blackwater qld?
Anonim

Blackwater er en landlig by og lokalitet i Central Highlands Region, Queensland, Australien. I 2016-folketællingen havde Blackwater en befolkning på 4.749 mennesker. Det er en by i et betydeligt kulmineområde i det centrale Queensland. Navnet på byen var inspireret af den mørke farve på lokale vandhuller.

Hvordan fik Blackwater QLD sit navn?

Blackwater, Queensland, Australien. Encyclopædia Britannica, Inc. Den tyske opdagelsesrejsende Ludwig Leichhardt bemærkede tilstedeværelsen af kul i området i 1844-45; byen blev anlagt i 1886 og fik dens navn på grund af de lokale vandhullers mørke farve.

Hvad er befolkningen i Blackwater QLD?

I 2016-folketællingen var der 4, 749 mennesker i Blackwater (statsforstæder). Af disse var 54,9 % mænd og 45,1 % kvinder. Aboriginal og/eller Torres Strait Islander udgjorde 7,5 % af befolkningen.

Hvad kan man lave i Blackwater QLD?

Ting at se

  • Kulminen. Der plejede at være rundvisninger i minen. …
  • Japansk have og turistinformationscenter. Haven markerer søsterbyens forhold til Fujisawa, Japan.
  • Løvernes Park. …
  • Minevisning. …
  • Ved Coal Face Memorial. …
  • Krigsmindesmærke. …
  • Blackdown Tablelands.

Er Blackwater i Bowen-bassinet?

Blackwater-kulminen er en kulmine beliggende i Bowen-bassinet iCentral Queensland, syd for byen Blackwater i forstaden Stewarton. … Det ejes af BHP Mitsubishi Alliance og har en årlig produktionskapacitet på 13 millioner tons kul.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad betyder barseltid?
Læs mere

Hvad betyder barseltid?

n. En kvinde, der lige har født. Hvad betyder puerperal? Puerperium: Tid umiddelbart efter fødslen af en baby. (På latin er en "puerpera" en kvinde i barsel, da "puer" betyder barn og "parere" betyder at føde.

Skal aircondition med bindestreg?
Læs mere

Skal aircondition med bindestreg?

Aircondition, når bruges som et substantiv, er bindestreg. … Aircondition: Både som adjektiv og verbum er bindestreger. Værelset med aircondition. Aircondition en bygning. Staver du klimaanlæg? klimaanlæg er et substantiv. det er maskinen, der køler og renser luften.

Overlevede nogen dybvandshorisonten?
Læs mere

Overlevede nogen dybvandshorisonten?

Om natten den 20. april 2010 overlevede Williams, den ledende elektroniktekniker på olieriggen Deepwater Horizon, næppe en ødelæggende udblæsning, der kostede 11 af hans liv kolleger. … Mark Wahlberg, Kurt Russell og Kate Hudson spiller hovedrollerne i "