Er austin texas sikkert?

Indholdsfortegnelse:

Er austin texas sikkert?
Er austin texas sikkert?
Anonim

FBI's 2019 NIBRS Crime Data Report rangerer Austin som den 11. sikreste by i USA for forbrydelser mod en person. Det har også byen opført som 12. for forbrydelser mod samfundet og 9. mod ejendom. Dataene blev hentet fra 22 byer, alle med befolkninger på over 400.000.

Er Austin Texas et godt sted at bo?

Austin blev for nylig kåret som det nr. 1 sted at bo i Amerika for tredje år i træk - baseret på overkommelighed, jobmuligheder og livskvalitet. Den blev kåret som den hurtigst voksende storby i USA. Den rangerede som nr. 4 af de bedste storbyer til at starte en virksomhed.

Er Austin eller Dallas sikrere?

Dataene viser, at Austin blev nummer 12 i forbrydelser mod samfundet, 11. i forbrydelser mod personer og sikrest for ejendomsforbrydelser. … Austin rangerede under Dallas, Houston og Fort Worth, på en sjette, ottende og 11. plads, i forbrydelser mod samfundet, mens Arlington var på en 20. plads.

Hvilke dele af Austin er farlige?

Lad os starte med at gennemgå områderne i Austin med de højeste kriminalitetsrater:

  1. Montopolis. Beliggende i det sydøstlige område af Austin med en befolkning på omkring 12.211, betragtes Montopolis som et af de farligste steder at bo i Austin. …
  2. Martin Luther King-Hwy 183. …
  3. Georgian Acre. …
  4. Johnston Terrace. …
  5. Riverside. …
  6. Saint Johns.

Er Austin sikkert at gå vednat?

En undersøgelse foretaget af SpotCrime viser, at den voldelige kriminalitet i Austin er faldet med 6 % i løbet af det sidste år. Downtown er muligvis centrum for de fleste forbrydelser i Austin på grund af dets natteliv, men det er generelt sikkert at gå rundt om natten.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.