Har satine et barn?

Indholdsfortegnelse:

Har satine et barn?
Har satine et barn?
Anonim

Teorien er, at Satines nevø Korkie Kryze, som har en slående lighed med Obi-Wan, faktisk er Satine og Obi-Wans søn. Dette er aldrig blevet bekræftet, så det ser ud til, at det kun er spekulationer, men der er intet endeligt bevis for, at Obi-Wan ikke fik et barn med Satine.

Har Bo-Katan en søn?

Korkie blev født ind i House Kryze og satte scenen for en fremtid i politik for den unge mand. Selvom han omtales som Satines nevø, forbliver Korkies forældre et mysterium. Satine har en kendt søskende i The Clone Wars, Bo Katan Kryze, og vi ved (næsten med sikkerhed), at Korkie ikke er Bo Katans barn.

Er Bo-Katan Korkies mor?

Korkie Kryze introduceres i The Clone Wars som nevø til Bo-Katan og hertuginde Satine Kryze. … Redditor u/_DarthSyphilis_ genoplivede en gammel teori om, at mens Korkie kaldte Satine "tante Satine",, var hun faktisk hans mor. I virkeligheden er han det hemmelige kærlighedsbarn mellem Satine og… Obi-Wan Kenobi.

Hvem er Korkies mor?

Korkie Kryze, en mandalorianer, var en kadet fra Royal Academy of Government på planeten Mandalore under klonkrigene. Korkie, en afløser af Huset Kryze, blev født ind i den politiske familie af hans tante, hertuginde Satine Kryze-lederen af New Mandalorians..

Fik Qui Gon Jinn et barn?

Kara Jinn var den uægte datter afJedi-mestrene Qui-Gon Jinn og Tahl. Hun blev født to år før Tahls død og blev bragt til Jedi High Council som spæd af Qui-Gon for at begynde sin træning.

Anbefalede: