Er hypotonicitet et ord?

Indholdsfortegnelse:

Er hypotonicitet et ord?
Er hypotonicitet et ord?
Anonim

Relevante termer omfatter isotonicitet, hypertonicitet og hypotonicitet. Generelt er hypotonicitet en tilstand karakteriseret ved tilstedeværelsen af en mindre grad af tonus eller spænding.

Er hypertonicitet et ord?

Relevante termer omfatter isotonicitet, hypertonicitet og hypotonicitet. Generelt er hypertonicitet en tilstand karakteriseret ved tilstedeværelsen af en større grad af tonus eller spænding. På cellulært niveau er hypertonicitet en egenskab ved en opløsning, hvor mængden af opløste stoffer er højere end for en anden opløsning.

Hvordan bruger du hypotonisk?

Hypotonisk sætningseksempel

Hypotoniske spædbørn, der modnede til børn med minimale handicap, havde høj sandsynlighed for dårlig motorisk koordination i en alder af tre (78%). Hos nogle hypotoniske spædbørn er sutning svag og i nogle tilfælde slet ikke til stede. De fleste hypotoniske børn forbedres med terapi og tid.

Hvad betyder ordet osmotisk?

: af, relaterer til, forårsaget af eller har osmoseegenskaberne.

Hvad betyder isotonisk?

Isotonisk opløsning: En opløsning, der har samme s altkoncentration som celler og blod. Isotoniske opløsninger bruges almindeligvis som intravenøst infunderede væsker hos indlagte patienter.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"