Kan Philips-epilator bruges i ansigtet?

Indholdsfortegnelse:

Kan Philips-epilator bruges i ansigtet?
Kan Philips-epilator bruges i ansigtet?
Anonim

Ansigtshætten kan bruges til ansigtshårfjerning på våd eller tør hud – sæt denne på, og placer epilatoren i en omtrentlig ret vinkel i forhold til huden, så fastgørelse dækker målområdet godt. … Epilatorhovedet har en struktureret keramisk overflade for ekstra greb og fjerner hurtigt selv korte og fine hår.

Kan du bruge en epilator i dit ansigt?

Epilatorer kan bruges på hår fra forskellige områder af din krop, inklusive arme, ben, kønsområde og endda dit ansigt.

Hvilken epilator er bedst til ansigtshår?

Bedste ansigtsepilatorer

  1. Bedste samlet: Braun Face Epilator Facespa Pro 911. …
  2. Bedste samlede andenplads: Braun Face Epilator Facespa Pro 910. …
  3. Redaktørens valg: Gillette Venus Face Perfection. …
  4. Bedst til lave priser: Emjoi Epi Slim e18 Epilator. …
  5. Bedst til lave priser på andenpladsen: Emjoi EpiPower e24 Epilator.

Kan vi bruge Philips epilator til overlæben?

Satinelle Advanced Wet & Dry-epilator Til små projekter til fjernelse af ansigtshår som f.eks. hårfjerning af overlæben eller oprydning af dine bryn, er en pincet en enkel og effektivt valg.

Kan vi bruge Philips bre245-epilator i ansigtet?

Det fjerner hår fra rødderne, og det er ligesom lette prikker på huden. … Hvis du barberer dit ansigt, kan barbermaskinen bruges, eller hvis du har det godt med en pincet, kan du prøvedet også, men kun hvis du har en NORMAL HUDtype, anbefaler jeg ikke folk med følsom hud at bruge pincet i ansigtet i stedet for at bruge barbermaskinen.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvorfor er azulejos blå?
Læs mere

Hvorfor er azulejos blå?

Portugisiske azulejos fra det 17. århundrede brugte en række farver, som for nylig blev gennemgået og analyseret [1]. … Et godt stykke ind i det 19. århundrede stammer den blå farve i azulejos udelukkende fra brugen af koboltpigmenter.

For barometrisk prislederskab?
Læs mere

For barometrisk prislederskab?

Barometrisk. Den barometriske prislederskabsmodel opstår, når en bestemt virksomhed er dygtigere end andre til at identificere ændringer i gældende markedskræfter, såsom en ændring i produktionsomkostninger. Dette giver virksomheden mulighed for at reagere mere effektivt på markedskræfterne.

Er syning af livmoderhalsen smertefuldt?
Læs mere

Er syning af livmoderhalsen smertefuldt?

A speculum vil blive indsat i din vagina, så din kirurg kan holde din livmoderhals og sy en sting rundt om den. Du kan få indsat et kateter midlertidigt i din blære. Du kan føle ubehag bagefter, så du vil blive tilbudt smertelindring for at hjælpe med dette.