På bahay kubo?

Indholdsfortegnelse:

På bahay kubo?
På bahay kubo?
Anonim

"Bahay Kubo" er en sang fra tae tagalog-sproget folkesang fra lavlandet i Luzon, Filippinerne. I 1924 blev den inkluderet i en samling filippinske folkesange kompileret af Emilia S. Cavan.

Hvad er filippinsk bahay kubo?

Bahay Kubo er et kvadratisk hus uden opdelinger, kun en dør og vinduer. Det er bygget ved hjælp af lokale materialer såsom træ, bambus og nipa græs. Det er et filippinsk ikon, og det repræsenterer den filippinske kultur.

Hvad er stilen på bahay kubo?

Bahai-kuboen, eller nipa-hytten, er en type pælehus, der er indfødt for Filippinernes kulturer. … Disse omfatter kolonitiden "bahay na bato", som er en ædel version af bahay kubo med spansk og en vis kinesisk hovedarkitektonisk indflydelse og er blevet den dominerende byarkitektur i fortiden.

Hvad er udledningen af bahay kuboen?

Etymologi. Det filippinske udtryk Bahay Kubo betyder bogstaveligt "kubehus", der beskriver boligens almindelige form. Udtrykket "Nipa Hut", der blev introduceret under Filippinernes amerikanske kolonitid, refererer til nipa eller anahaw stråtækningsmateriale, der ofte bruges til tagene.

Hvorfor blev bahay kubo-projektet lavet?

Projektoversigt

Bahay Kubos formål er at løfte en bæredygtig, sund filippinsk madpraksis, der kan antænde et kulturskifte i retning af godt helbred. Disse vil blive opnået ved 1) kulinariske ogernæringsundervisning 2) handlingen med at dyrke mad og 3) opbygge fællesskab gennem mad og kulturel udveksling.