Hvornår blev sarangi opfundet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev sarangi opfundet?
Hvornår blev sarangi opfundet?
Anonim

Selv om det oprindeligt var et folkemusikinstrument, indikerer referencer, at sarangi er blevet brugt i klassisk musik fra det syttende århundrede og frem. I det 19. århundrede blev det også almindeligt brugt til at akkompagnere nautch- eller danseforestillinger.

Hvornår blev sarangien lavet?

A sarangi er et buet strengeinstrument med en hudbeklædt resonator. Den typiske sarangi er lavet i hånden, norm alt af en enkelt træblok. De fire spillestrenge på dette instrument er lavet af gedetarm, og de sytten sympatiske strenge er lavet af stål.

Hvor blev sarangi opfundet?

Sarangi er et båndløst, buet strengeinstrument, der bruges i hindustansk klassisk musik og folketraditioner i north India. Selvom der mangler præcise oplysninger om Sarangi, kan den være kommet til Indien fra Centralasien som den bøjede Rabab.

Hvem opfandt sarangi?

Der er mange historier om oprindelsen af sarangi. Et folkeinstrument, det blev accepteret som et klassisk instrument under Mohammed Shah Rangile.

Hvem opfandt sarangi i Nepal?

"Folk ser ikke ned på sarangi-spillere i disse dage," hævder han. Lidt er blevet gjort for at fremme og bevare dette instrument, men ikke uden indsats. Hari Saran Nepali opfandt 12-strenget sarangi, den eneste af sin slags.

Anbefalede: