Er brodheadsville pa sikkert?

Indholdsfortegnelse:

Er brodheadsville pa sikkert?
Er brodheadsville pa sikkert?
Anonim

Er Brodheadsville, PA sikkert? A-karakteren betyder, at kriminaliteten er meget lavere end den gennemsnitlige amerikanske by. Brodheadsville er i den 88. percentil for sikkerhed, hvilket betyder 12 % af byerne er sikrere og 88 % af byerne er farligere.

Er Brodheadsville PA et godt sted at bo?

Brodheadsville Anmeldelser

Det er en lille og sikker, stille by. Der er dog ikke megen mangfoldighed eller jobmuligheder. Der er få fællesskabsbegivenheder. Der er mange overkommelige restauranter i området sammen med mange indkøbscentre.

Hvad er den farligste by i PA?

Chester – Kendt som “Pennsylvanias farligste by” – såvel som en af landets top 20 farligste byer – Chester kom til tops på listen for 2019. raten for voldelig kriminalitet og tyveri i Chester er fortsat betydeligt højere end landsgennemsnittet og gennemsnittet i Pennsylvania.

Hvilke dele af Pennsylvania er farlige?

De tre mest farlige byer i Pennsylvania er McKees Rocks, Uniontown og Chester. McKees har en voldskriminalitet på 65 forbrydelser for hver tusinde indbyggere, hvoraf 17,16 er voldelige.

Er Kunkletown PA sikkert?

Kunkletown, PA kriminalitetsanalyse

Ifølge NeighborhoodScouts analyse af FBI-kriminalitetsstatistikker er Kunkletown sikrere end 69 % af byerne og byerne i USA af alle befolkningsstørrelser. I Pennsylvania,kun i størrelsesordenen 44 % af samfundene har en lavere kriminalitetsrate end Kunkletown.

Anbefalede: