Hvor kommer navnet tula fra?

Indholdsfortegnelse:

Hvor kommer navnet tula fra?
Hvor kommer navnet tula fra?
Anonim

Navnet Tula er et pigenavn med Hindi, Kiswahili, Choctaw-oprindelse, der betyder "bjergtop, en vægt, eller at være rolig". Tula er et polyetnisk navn, som stavet Toula, blev brugt til heltinden i hitfilmen My Big Fat Greek Wedding.

Hvad betyder det græske navn Tula?

Navnet Toula er et pigenavn af græsk oprindelse, der betyder "light". … Toula er sød -- og kan faktisk bruges som en kort form for mange feminine græske navne -- men det er svært at forestille sig Fotoula lave det i USA. Den enklere stavemåde Tula er også en mulighed.

Hvad betyder Tula på indianer?

Tula er et tværkulturelt kvindenavn. … Tula er også et indiansk navn og kan oversættes til "bjergtop" på Choctaw.

Hvor kom ordet Tula fra?

Navnet Tula er afledt af Nahuatl-sætningen Tollan Xicocotitlan, som betyder 'nær cattails'. Aztekerne brugte imidlertid udtrykket Tollan til at betyde 'bycentrum', og det blev også brugt til at angive andre steder såsom Teotihuacan, Cholula og Tenochtitlan.

Er Tula et spansk navn?

Tula er en version af Tallulah (indianer). Tula er også en variation af Tulia (spansk, latin): fra et gammelt romersk familienavn.

Anbefalede:

Interessante artikler
Vil lusebehandling ødelægge hårfarven?
Læs mere

Vil lusebehandling ødelægge hårfarven?

Lusebehandlingsformler består af aktive komponenter. Shampoo fjerner for det meste disse ingredienser. Du behøver heller ikke bekymre dig over muligheden for at dvæle ingredienser. Det er fordi små mængder generelt ikke påvirker hårfarvningen.

Hvad er coudfældning i gravimetrisk analyse?
Læs mere

Hvad er coudfældning i gravimetrisk analyse?

I gravimetrisk analyse, som består ved udfældning af analytten og måling af dens masse for at bestemme dens koncentration eller renhed, er samudfældning et problem, fordi uønskede urenheder ofte udfældes sammen med analytten, hvilket resulterer i i overskydende masse.

Når traumatiske minder dukker op igen?
Læs mere

Når traumatiske minder dukker op igen?

Genoplevelse-at have pludselige og uønskede traumatiske minder, der trænger ind i eller endda synes at erstatte, hvad der sker nu-er et kernesymptom på posttraumatisk stressforstyrrelse (PTSD). 1 Hvis du har PTSD, er der stor sandsynlighed for, at du har haft symptomer på genoplevelse.