Er guaynabo i san juan?

Indholdsfortegnelse:

Er guaynabo i san juan?
Er guaynabo i san juan?
Anonim

Guaynabo barrio-pueblo er en barrio og det administrative centrum af Guaynabo, en kommune i Puerto Rico. Dens befolkning i 2010 var 4.008. Som det var sædvanligt i Spanien, i Puerto Rico, har kommunen en barrio kaldet pueblo, som indeholder en central plads, de kommunale bygninger og en katolsk kirke.

Er Guaynabo en by i Puerto Rico?

Guaynabo, by, nordøstlige Puerto Rico. Det er en del af hovedstadsområdet San Juan, der ligger syd-sydvest for byen. Byen blev grundlagt i 1769 og er primært et kommercielt centrum.

Hvad er Guaynabo Puerto Rico kendt for?

Guaynabo er kendt som "Capital del Deporte" (sportens hovedstad). Det er også kendt som Puerto Ricos første bosættelse, Caparra blev grundlagt i området i 1508 af Juan Ponce de León. … Området er opført i National Registry of Historical Monuments.

Er Guaynabo Puerto Rico sikkert?

Guaynabo er i den 19. percentil for sikkerhed, hvilket betyder, at 81 % af byerne er sikrere og 19 % af byerne er farligere. Denne analyse gælder kun for Guaynabos egentlige grænser. Se tabellen over nærliggende steder nedenfor for nærliggende byer. Kriminalitetsraten i Guaynabo er 45,81 pr. 1.000 indbyggere i løbet af et standardår.

Har San Juan et centrum?

Metropolområdet refererer til syv byer, der udgør urban "downtown" i Puerto Rico, herunder hovedstaden San Juan, en by medover 500 års historie.

Anbefalede: