Hvorfor kan du ikke have negative eksponenter?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor kan du ikke have negative eksponenter?
Hvorfor kan du ikke have negative eksponenter?
Anonim

Dette er ikke sandt, at negative eksponenter giver negative tal. At være positiv eller negativ afhænger af tallets basis. Negative tal giver et negativt resultat, når deres eksponent er ulige, og de giver et positivt resultat, når eksponenten er lige.

Hvorfor kan du ikke have en negativ eksponent?

Når du har lært om negative tal, kan du også lære om negative kræfter. En negativ eksponent betyder bare, at grundlaget er på den forkerte side af brøklinjen, så du skal vende grundtallet til den anden side.

Kan du have en negativ eksponent?

Så negative eksponenter kan udtrykkes som den positive reciproke af grundtallet ganget med sig selv x gange. Jo større den negative eksponent er, jo mindre tal repræsenterer den. Mens positive eksponenter indikerer gentagen multiplikation, repræsenterer negative eksponenter gentagen division.

Hvad er reglerne for negative eksponenter?

En negativ eksponent hjælper med at vise, at en base er på nævnersiden af brøklinjen. Med andre ord fortæller reglen om negativ eksponent os, at et tal med en negativ eksponent skal sættes til nævneren, og omvendt. For eksempel, når du ser x^-3, står det faktisk for 1/x^3.

Hvorfor kan et polynomium ikke have en negativ eksponent?

Polynomier må ikke indeholde negative eksponenter. … Negative eksponenter er en form for division med en variabel (for at gøre det negativeeksponent positiv, du skal dividere.) For eksempel er x-3 det samme som 1/x3. Polynomier kan ikke indeholde brøkeksponenter.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .