Hvor stor er lakehurst nj?

Indholdsfortegnelse:

Hvor stor er lakehurst nj?
Hvor stor er lakehurst nj?
Anonim

Lakehurst er en bydel i Ocean County, New Jersey, USA. Fra 2010 United States Census var bydelens befolkning 2.654, hvilket afspejler en stigning på 132 fra de 2.522 t alte i 2000 Census, som igen var faldet med 556 fra de 3.078 t alte i 1990 Census.

Hvad er Lakehurst NJ berømt for?

Nogle af de største maskiner skabt af mænd blev sendt i luften fra basen ved Lakehurst, som også er hjemsted for landets første internationale lufthavn. Derefter blev Lakehurst kendt som "The Airship Capital of the World." Det var det faktisk.

Er Lakehurst NJ et godt sted at bo?

Lakehurst er fantastisk til dem, der sætter pris på et mere landligt miljø med den lille bystemning. Masser af store mærkevarebutikker og restauranter inden for en tyve minutters kørsel og større byer som New York City og Philadelphia kun omkring en time væk.

Er Lakehurst NJ sikkert?

Kun i betragtning af kriminalitetsraten er Lakehurst lige så sikkert som gennemsnittet i delstaten New Jersey og sikrere end landsgennemsnittet.

Hvorfor var Hindenburg i NJ?

Ulykken fandt sted under et forsøg på at lande på Lakehurst Naval Air Station. Designet af nazisterne, som ikke havde adgang til helium i Tyskland på det tidspunkt, var luftskibet fyldt med meget brandfarligt brint.

Anbefalede: