Hvem valgte toneisha harris på stemmen?

Indholdsfortegnelse:

Hvem valgte toneisha harris på stemmen?
Hvem valgte toneisha harris på stemmen?
Anonim

Toneisha valgte at blive medlem af Team Blake. Hun kom til finalen og blev nummer to den 19. maj 2020.

Hvilken plads fik toneisha på stemmen?

Toneisha Harris fra Team Blake! "Tillykke til kraftcentret @toneishaharris, der placerede 2nd på denne sæson af TheVoice!" Det sagde The Voice i sit tweet. Det er så gode nyheder for Toneisha og alle hendes fans!

Hvilken træner valgte toneisha Harris på stemmen?

I sidste ende valgte Toneisha at arbejde sammen med Blake, som fort alte hende: Du var nødt til at synge i brusebadet, fordi du ikke bare ikke synger i otte år og derefter kom tilbage og lyd sådan…

Hvem valgte Dez fra Houston på stemmen?

Den kraftfulde R&B-bælter, hvis fulde navn er Desiree Washington, inspirerede til en tur med fire stole under blinde auditions. Hun valgte en anden texaner Kelly Clarkson som sin træner.

Hvem valgte DESZ på The Voice 2020?

Mens alle trænerne gav Desz deres bedste pitch for at få hende til at vælge dem til at være på deres hold i sæson 19, sluttede episoden, før seerne fik en chance for at se, hvem Desz valgte. I starten af næste afsnit blev det afsløret, at Desz havde besluttet at gå med Team Kelly.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem er profeten i lds kirke?
Læs mere

Hvem er profeten i lds kirke?

Russell M. Nelson er Kirkens nuværende præsident og profet. Russell M. Nelson, 17. præsident for Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Hvem er den næste i rækken som profet for LDS-kirken? Lige nu er den mand præsident Russell M.

For at et grundstof skal betragtes som et makronæringsstof?
Læs mere

For at et grundstof skal betragtes som et makronæringsstof?

Næringsstoffer som planter kræver i større mængder kaldes makronæringsstoffer. Omkring halvdelen af de essentielle grundstoffer betragtes som makronæringsstoffer: kulstof, brint, oxygen, nitrogen, fosfor, kalium, calcium, magnesium og svovl.

Hvornår forsvandt Genette Tate?
Læs mere

Hvornår forsvandt Genette Tate?

John Tates 13-årige datter Genette forsvandt, mens hun cyklede i en landsby i Devon i august 1978. Selvom det var en af de mest højtprofilerede politiefterforskninger i sin tid, blev der aldrig fundet noget lig, og ingen blev sigtet for hendes mord.