Besparer Jim Pattison på maden?

Indholdsfortegnelse:

Besparer Jim Pattison på maden?
Besparer Jim Pattison på maden?
Anonim

Jim Pattison Group, som driver Save-On-Foods, Buy-Low Foods og Quality Foods, omstrukturerer og danner et datterselskab kaldet Pattison Food Group, som vil blive ledet af Save-On-Foods' præsident Darrell Jones.

Hvilke dagligvarekæder ejer Jim Pattison?

Pattison Food Group

  • The Overwaitea Food Group. Bulkley Valley Engros. Coopers Foods. Alt Vin. Flere belønninger. PriceSmart Foods. Spar-på-mad. Bypris.
  • Buy-Low Foods LP. Valgmarkeder. Nesters markeder. Meinhardt Fine Foods. Nature's Fare Markets.
  • Canadian Fishing Company.
  • Kvalitetsfødevarer.

Ejer Jim Pattison Sobeys?

Pattison, der også ejer købmandskæderne Overwaitea og Save-on-Foods, købte 15 butikker fra Empire og dens Sobeys-datterselskab i 2014. … Pattison fortsætter i mellemtiden med at dyrke sine dagligvarer imperium.

Hvem ejer Thrifty?

STELLARTON, Nova Scotia - I et skridt, der gav en platform for vækst i British Columbia, nåede Sobeys her i sidste uge en aftale om at erhverve Thrifty Foods, en uafhængig 20 butikker med base i Victoria, British Columbia, for omkring 249 millioner dollars (USA).

Er Thrifty Foods kun i BC?

Thrifty Foods (forkortet Thrifty's) er en kæde af supermarkeder beliggende i British Columbia, Canada.

Anbefalede:

Interessante artikler
Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed?
Læs mere

Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed?

Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed: få tid til at tilpasse sig ændrede markedsforhold. Hvad er hedging i finans? Afdækning mod investeringsrisiko betyder strategisk brug af finansielle instrumenter eller markedsstrategier for at udligne risikoen for eventuelle ugunstige prisbevægelser.

Går reformationstoppe små?
Læs mere

Går reformationstoppe små?

Samlet set vil jeg sige, at reformationskjoler og -underdele er små, men toppe passer til størrelsen. Derudover vil jeg sige, at deres størrelse er ret konsekvent inden for deres brand. Jeg ved, at mærker som Topshop også kører småt, men det er hit eller misset, hvilke produkter der rent faktisk kører små, normale eller store.

Kan Luffy slå zoro?
Læs mere

Kan Luffy slå zoro?

Luffy er kaptajnen for Straw Hat Pirates og det stærkeste medlem af Worst Generation efter Yonko Blackbeard. … Selvom Zoro bestemt er stærk nok til at tage imod Luffy i en kamp, vil det ikke ende godt for ham. Med hensyn til både observation og bevæbning Haki er Luffy overlegen i forhold til Zoro.