Hvad gravida og para?

Indholdsfortegnelse:

Hvad gravida og para?
Hvad gravida og para?
Anonim

Gravida er antallet af graviditeter, en kvinde har haft. En flerfoldsgraviditet tæller som en enkelt graviditet. Para er antallet af afsluttede graviditeter efter 20 ugers svangerskab (uanset om det er levedygtigt eller ikke-levedygtigt). En flerårig graviditet tæller som en enkelt fødsel.

Hvad betyder Gravida 3 para 2?

Prepartum, postpartum (før og efter fødslen), dystoci (vanskelig fødsel) EKSEMPEL: På en OB-patients diagram kan du se forkortelserne: gravida 3, para 2. Det betyder tre graviditeter, to levende fødsler. OB-patienten, der i øjeblikket er gravid med sin tredje baby, bliver en Gravida 3, Para 3 efter fødslen.

Hvad er Para og Gravida under graviditet?

Graviditet er defineret som antallet af gange, en kvinde har været gravid. Paritet er defineret som det antal gange, hun har født et foster med en gestationsalder på 24 uger eller mere, uanset om barnet er født levende eller dødfødt.

Hvad betyder G3P1011?

® G3P1011- en kvinde, der i øjeblikket er gravid, havde én fuldgangsfødsel og én abort eller . abort og et levende barn. ® G2P1002- en kvinde, der i øjeblikket er gravid. og fik tvillinger i sin første graviditet.

Hvad er Gravida og Para for første graviditet?

Hurtig version: Gravida betyder graviditeter og Para betyder levende fødsler. Hvis din patient har haft en spontan abort og to levendefødte, kan du sige hunvar Gravida 3, Para 2 eller blot G3 P2.

Anbefalede: