Kuriverer du umiddelbart?

Indholdsfortegnelse:

Kuriverer du umiddelbart?
Kuriverer du umiddelbart?
Anonim

Ikke længere fremmed (må ikke kursiveres): ad hoc, res judicata, corpus juris, modus operandi, quid pro quo, de jure, prima facie, en banc, mens rea, res ipsa loquitur.

Skal ultra vires kursives?

Anførselstegn ville tjene det formål lige så godt, selvom tingene måske ser lidt rodede og bøvlede ud. Mere almindeligt bruges kursiv for at fremhæve. … Kursiv bruges også til at angive fremmede udtryk. I disse bugner loven: ultra vires, sine die, cy-près, autrefois acquit, for blot at nævne nogle få.

Skal du kursivere habeas corpus?

En sidste bemærkning: husk, at et ord eller en sætning, der er angliceret eller ikke- altid er kursiv, når det bruges som et udtryk i stedet for som dets betydning. Så selvom habeas corpus f.eks. er grundigt angliseret og derfor sat i romersk skrift, er det korrekt kursiveret i denne sætning om selve udtrykket.

Er ex post facto kursiveret?

Kursiv er upassende for: Fremhævelse. Ord, sætninger eller bogstaver præsenteret som sproglige eksempler (dette er en ændring fra APA 6-retningslinjer, som anbefalede at bruge kursiv til sproglige eksempler) Fremmede sætninger, der er almindelige på engelsk (et al., a posteriori, ex post facto)

Hvad skal kursiveres i juridisk skrift?

I hovedteksten kursiveres navne på store og små bogstaver; proceduremæssige sætninger; og titler på publikationer (herunder lovpligtige samlinger), taler ellerartikler. Du kan også bruge kursiv for at fremhæve. Revideret af Alie Kolbe og Karl Bock.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvorfor blev protesen lavet?
Læs mere

Hvorfor blev protesen lavet?

Århundreder senere fik et enormt antal tab i den amerikanske borgerkrig efterspørgslen efter kunstige lemmer til at skyde i vejret. Mange veteraner henvendte sig til at designe deres egne proteser som et svar på de begrænsede muligheder for lemmerne, der tilbydes.

Kan kultur beskrives?
Læs mere

Kan kultur beskrives?

Kultur er mønstrene for indlært og delt adfærd og overbevisninger hos en bestemt social, etnisk eller aldersgruppe. Det kan også beskrives som den komplekse helhed af kollektive menneskelige overbevisninger med et struktureret civilisationsstadium, der kan være specifikt for en nation eller en tidsperiode.

Vil caterpillar lave lastbilmotorer igen?
Læs mere

Vil caterpillar lave lastbilmotorer igen?

Caterpillar sagde, at det ville holde op med at modtage ordrer på nye lastbiler, men vil fortsætte med at servicere sine lastbiler på vejen gennem sine forhandlere. … Caterpillars tilbagetog fra lastbilmarkedet er virksomhedens anden på omkring seks år.