Hvilket er bedre s altet eller us altet smør?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket er bedre s altet eller us altet smør?
Hvilket er bedre s altet eller us altet smør?
Anonim

Det giver dig mere kontrol over smagsprofilen, siger de. … Men hvis du bager, er us altet smør den bedste vej at gå, da tilsat s alt kan ændre kemien i dine opskrifter, støde sammen med mere delikate smagsvarianter eller støde ind i sødme. Men hvis du kun har s altet smør ved hånden, så giv ikke helt op.

Bruger kokke s altet eller us altet smør?

Som du måske har gættet, indeholder s alted s alt, mens us altet ikke. Ifølge kokken Eddy Van Damme er kontrol af mængden af s alt i en opskrift ekstremt vigtig for resultatet, så bagere og konditorer bruger ikke s altet smør.

Hvad sker der, hvis du bruger s altet smør i stedet for us altet?

Teknisk, ja. Du kan bruge s altet smør i stedet for us altet smør, hvis det er alt, du har, især hvis du laver noget simpelt som småkager, hvor kemien med at tilsætte s alt i en bestemt mængde og på et bestemt tidspunkt ikke vil påvirke resultatet voldsomt, i modsætning til brød. Problemet er i kontrol.

Er s altet eller us altet smør bedre til toast?

② Us altet smør bruges oftere i bagning. Nogle opskrifter kræver s altet smør, mens andre bruger us altet, og der er en bevidst grund. De fleste bageopskrifter kræver us altet smør, så det er nemmere at kontrollere smagen og mængden af natrium i retten. … Lad det være op til dine smagsløg at bestemme.

Kan jeg lægge us altet smør på toast?

Merevideoer på YouTube

Når brødet er ristet, smøres ristet brød med us altet stuetemperatur smør. Det er vigtigt at bruge stuetemperatur smør, da det vil fordele sig jævnt over brødet. Koldt smør spredes ikke så let, og vil sandsynligvis rive brødet i stykker, når du bruger det.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad bruges kul til?
Læs mere

Hvad bruges kul til?

Kul bruges primært i USA til at generere elektricitet. Faktisk afbrændes det i kraftværker for at producere mere end halvdelen af den elektricitet, vi bruger. Et komfur bruger omkring et halvt ton kul om året. En vandvarmer bruger omkring to tons kul om året.

Hvad gør habu sake ved dig?
Læs mere

Hvad gør habu sake ved dig?

En habu-slange er i stand til at parre sig i så længe som 26 timer, hvilket får nogle til at tro, at en drink habushu kan hjælpe seksuel dysfunktion hos mænd. Der er tre arter af Habus fundet på Okinawa. Den ene er stigningen i udholdenhed og fysisk energi.

Skal du lytte til stjernetegnskompatibilitet?
Læs mere

Skal du lytte til stjernetegnskompatibilitet?

“Zodiac-kompatibilitet kan hjælpe dig med at finde nogle lignende træk hos din partner, men det er ikke det eneste, der kan gøre et forhold vellykket. Det kræver engagement, dedikation og kærlighed fra begge partnere, hvilket ikke kan bestemmes af dit stjernetegn.