Hvor gammel er jonathan waxman?

Indholdsfortegnelse:

Hvor gammel er jonathan waxman?
Hvor gammel er jonathan waxman?
Anonim

Jonathan Waxman er en amerikansk kok, der var en af pionererne inden for det californiske køkken og er krediteret for at være den første, der bragte sin stil, der kombinerer franske madlavningsteknikker med de friskeste lokale ingredienser, til New York.

Hvad skete der Jonathan Waxman?

Jonathan Waxman er vinderen af James Beard Award 2016 for "Bedste kok, New York City". Han var dommer på Bravo's Recipe for Deception og har medvirket i to sæsoner af Top Chef Masters. Jonathan bor i øjeblikket på Manhattan med sin kone og tre børn.

Hvor mange restauranter har Jonathan Waxman?

Waxman er i øjeblikket kok-ejer af Barbuto i New York Citys West Village, Jams i New York Citys Midtown, Brezza Cucina i Atlantas Ponce City Market, Adele's i Nashville, og i 2016 åbnede Waxman's på Ghirardelli Square i San Francisco.

Hvem trænede Jonathan Waxman?

Efter et kort ophold hos Michael's i Santa Monica forlod han vestkysten for tredive år siden og tog til New York City, hvor hans første mentor var ingen ringere end den legendariske kok i Lutèce, André Soltner. Waxman har selv vejledt mange berømte kokke, herunder Tom Colicchio og Bobby Flay.

Ejer Jonathan Waxman en restaurant?

En ny italiensk-inspireret restaurant, Baffi, af James Beard Award-vinderen Kok-ejer Jonathan Waxman og Executive Chef Andrew Cacioppo er netop åbnet i Atlanta. Denne måned prisvindende kok JonathanWaxman åbnede en italiensk-inspireret restaurant i Atlantas West Midtown-kvarter.

Anbefalede: