I et brev pp?

Indholdsfortegnelse:

I et brev pp?
I et brev pp?
Anonim

pp er skrevet før en persons navn nederst i et formelt eller forretningsbrev for at angive, at de har underskrevet brevet på vegne af den person, hvis navn står før deres.

Hvordan PP'er du nogen i et brev?

Der er en række metoder, der kan bruges, når du skriver "p.p." Den kan placeres foran din signatur eller over afsenderens trykte navn. Derudover kan du også underskrive formularen og printe navnet på afsenderen over din underskrift. I dette tilfælde vil du placere "p.p." før din underskrift.

Kan du bruge PP i en e-mail?

Det er afledt af et latinsk ord, procurare, som betyder "at tage sig af." Så når du underskriver for en anden, skal signaturen indledes med "p.p." som står for pr. procurationem. Dette kan bruges i breve eller e-mails med skriftlige eller digitale signaturer.

Hvad er PP i slutningen af et brev?

1. pp er skrevet før en persons navn nederst i et formelt eller forretningsbrev for at angive, at de har underskrevet brevet på vegne af den person, hvis navn står foran deres.

Hvad betyder pp i tekst?

Personligt problem. Som i, "lyder det som en PP for mig." Online jargon, også kendt som tekstbesked stenografi, bruges primært i sms, online chat, instant messaging, e-mail, blogs og nyhedsgruppeopslag, disse typer forkortelser omtales også som chatakronymer.

Anbefalede: