Hvordan skriver man sub i brev?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan skriver man sub i brev?
Hvordan skriver man sub i brev?
Anonim

Klik på knappen "Subscript" i Font-gruppen på fanen Hjem for at gøre bogstaverne sænkede. Tryk på knappen "Superscript" for at gøre dem hævet. Alternativt kan du bruge "Ctrl-=" eller "Ctrl-Shift-=" tastaturgenvejene til henholdsvis sænket eller hævet skrift.

Hvad er underskrift i brevskrivning?

Et sænket eller hævet skrift er et tegn (såsom et tal eller bogstav), der er sat lidt under eller over den normale type linje, henholdsvis. Det er norm alt mindre end resten af teksten. Sænkede skrifter vises ved eller under basislinjen, mens hævet skrift er over.

Hvad er subscript-eksempel?

Subscript er den tekst, som et lille bogstav/tal er skrevet efter et bestemt bogstav/tal. Det hænger under sit bogstav eller nummer. Det bruges, når man skriver kemiske forbindelser. Et eksempel på subscript er N2.

Hvordan angiver du et abonnement?

Brug "_" (understregning) til abonnementer.

Hvordan skriver jeg abonnement i Word?

Brug tastaturgenveje til at anvende hævet eller sænket skrift

Vælg den tekst eller det tal, du ønsker. For hævet skrift skal du trykke på Ctrl, Shift og plustegnet (+) på samme tid. For subscript, tryk på Ctrl og lighedstegnet (=) på samme tid.

Anbefalede:

Interessante artikler
Kan søofficerer have tatoveringer?
Læs mere

Kan søofficerer have tatoveringer?

Må flådeofficerer have tatoveringer? Yes, den nye flådens tatoveringspolitik giver de samme privilegier til officerer som indrulleret personale. Derfor har flådeofficerer lov til at have tatoveringer, der strækker sig under albuen eller knæet, steder på kroppen, der tidligere var begrænset før den opdaterede politik.

Ældres barolo godt?
Læs mere

Ældres barolo godt?

I henhold til DOCG-reglerne skal Barolo være lagret i mindst 38 måneder, og Barolo Riserva i mindst 62 måneder. Dette skyldes, at Nebbiolo-druer er meget høje i tanniner. En lang ældningsproces er påkrævet for at blødgøre og blødgøre tanninerne og give Barolo mere tid til at udvikle sine fine aromaer.

Bliver du gravid, mens du forebygger?
Læs mere

Bliver du gravid, mens du forebygger?

Du kan blive gravid efter at have taget Depo-Provera®. Du kan blive gravid så snart som 12 til 14 uger efter dit sidste skud. Det kan også tage op til et år eller to at blive gravid efter at have stoppet denne form for prævention. Hvad er chancerne for at blive gravid under forebyggelse?