Kan fejltolerant transceiver?

Indholdsfortegnelse:

Kan fejltolerant transceiver?
Kan fejltolerant transceiver?
Anonim

TJA1055T er en avanceret fejltolerant CAN-transceiver, primært beregnet til lavhastighedsapplikationer op til 125kBd i personbiler. Udover den differentielle modtagelses- og transmissionsevne giver transceiveren enkelttråds sender og/eller modtager under fejltilstande.

CAN-driver og CAN-transceiver?

CAN-transceiver-drivermodulet er ansvarlig for håndtering af CAN-transceiver-hardwarechips på en ECU. CAN Transceiveren er en hardwareenhed, som tilpasser signalniveauerne, der bruges på CAN-bussen til de logiske (digitale) signalniveauer, der genkendes af en mikrokontroller.

CAN transceiver TJA1054?

TJA1054 er grænsefladen mellem CAN-protokolcontrolleren og de fysiske ledninger i CAN-bussen (se figur 7). Den er primært beregnet til lavhastighedsapplikationer, op til 125 kBd, i personbiler. … Dette tillader brugen af et uskærmet snoet par eller et parallelt par ledninger til buslinjerne.

Hvad gør en CAN-transceiver?

4 CAN-transceiverne

Transceiverens rolle er simpelthen at køre og registrere data til og fra bussen. Den konverterer den single-ended logik, der bruges af controlleren, til differentialsignalet, der sendes over bussen.

CAN-driver MCP2551?

MCP2551 er en højhastigheds CAN, fejltolerant enhed, der fungerer som grænsefladen mellem en CAN-protokolcontroller ogfysisk bus. … Det giver også en buffer mellem CAN-controlleren og højspændingsspidserne, der kan genereres på CAN-bussen af eksterne kilder (EMI, ESD, elektriske transienter osv.).

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .