Kan kan være et verbum?

Indholdsfortegnelse:

Kan kan være et verbum?
Kan kan være et verbum?
Anonim

Verbetet kan bruges til at sige, at nogen eller noget er i stand til at gøre noget. Kan kaldes et mod alt verbum. Den har ikke alle de tider, som verber norm alt har.

Kan et udsagnsord eller navneord?

kan (udsagnsord) kan (navneord) kan (udsagnsord) kan–gøre (tillægsord)

Kan verbumseksempler?

Vi kan gå. / Jeg er ikke fri nu. Vi kan ikke gå endnu. Forbi (være i stand til) jeg var fri, så vi kunne gå. / Jeg var ikke fri, så vi kunne ikke gå. Fremtiden vil jeg være fri, så vi kan gå. / Så er jeg ikke fri, så vi kan ikke gå.

Kan et verbum i en sætning?

Can kommer først i verbumssætningen (efter subjektet og før et andet udsagnsord): Vi [verbumsfrase]kan tage toget til Birmingham. Kan bruges aldrig med et andet mod alt verbum: Han kan nogle gange høre musikken fra sit værelse.

Hvilken slags verbum er kan?

Modale verber er hjælpeverber (også kaldet hjælpeverber) som kan, vil, kunne, skal, skal, ville, ville og burde. Efter et mod alt verbum bruges rodformen af et verbum generelt. Ordet til bør ikke stå efter et mod alt udsagnsord. En undtagelse er sætningen burde, som betragtes som et mod alt verbum.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad er korrekt nysgerrighed eller nysgerrighed?
Læs mere

Hvad er korrekt nysgerrighed eller nysgerrighed?

Ordet "Nysgerrighed" kommer fra ordet "Nysgerrig". Det betyder "viljen til at lære og vide mere". … Curiousity, som navnet antyder, er tilstanden af at være nysgerrig. Hvordan staver du nysgerrighed UK?

Hvad er pembrokeshire kendt for?
Læs mere

Hvad er pembrokeshire kendt for?

Bedømt af eksperter i magasinet National Geographic som den næstbedste kystlinje i verden. Med 286 miles af storslået og varieret kystlinje og over 50 strande er der masser af plads til alle. Hvilken mad er Pembrokeshire kendt for? Kød og fjerkræ.

Hvilken kanal er Carabao Cup-finalen på?
Læs mere

Hvilken kanal er Carabao Cup-finalen på?

Carabao Cup-finalen kan eksklusivt ses på ESPN+ i USA. Et ESPN+ abonnement koster $5,99 om måneden eller $59,99 årligt. Det kan også være bundtet med Disney+ og Hulu for 12,99 USD pr. måned (Hulu med annoncer) eller 18,99 USD pr. måned (Hulu uden annoncer).