Kan transceiver vågne op?

Indholdsfortegnelse:

Kan transceiver vågne op?
Kan transceiver vågne op?
Anonim

TJA1145 er en højhastigheds CAN-transceiver, der giver en grænseflade mellem en Controller Area Network (CAN) protokolcontroller og den fysiske to-leder CAN-bus. … Denne funktion kaldes 'FD-passiv' og er evnen til at ignorere CAN FD-rammer, mens man venter på en gyldig vækningsramme i dvale-/standbytilstand.

KAN transceiver med bus vågne op?

TLE6251D er en højhastigheds CAN-transceiver med en dedikeret bus-opvågningsfunktion og defineret af den internationale standard ISO 11898-2. TLE6251D er en højhastigheds CAN-transceiver, der fungerer som en grænseflade mellem CAN-controlleren og det fysiske busmedie.

KAN transceiver wake up pin?

Når CAN-aktivitet detekteres (ved at bruge ISO 11898-standardens definition af et opvågningsmønster), kan transceiveren signalere det til MCU'en ved at lave RXD-outputtet. … MCU'en kunne derefter skifte transceiveren ud af standbytilstand og til normal tilstand ved at skifte STB-stiften.

KAN transceiver gå i dvaletilstand?

Dvaletilstand er den laveste strømtilstand for en strømforsynet transceiver. Alle buskørsels- og kontrolgrænsefladefunktioner er deaktiveret for at sænke enhedens strømforbrug, hvilket kun efterlader noget digital logik og en laveffekt busmodtager aktiveret.

Hvad er CAN-transceiverens funktioner?

4 CAN-transceiverne

Transceiverens rolle er simpelthen at drive og detektere data til og frabus. Den konverterer den single-ended logik, der bruges af controlleren, til differentialsignalet, der sendes over bussen.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .