Hvordan port til telkom?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan port til telkom?
Hvordan port til telkom?
Anonim

For at portere til Telkom er det første skridt at købe et Telkom SIM-kort og registrere det hos RICA. Brug derefter dit gamle SIM-kort SMS 'PORTME' efterfulgt af dit ID-nummer og det 20-cifrede ICCIC-nummer, (findes på bagsiden af det nye SIM-kort og starter med '89 …') til 081 160 7678.

Har jeg brug for et nyt SIM-kort til at portere til Telkom?

For at portere dit nummer til Telkom skal du få et nyt SIM-kort fra en hvilken som helst af virksomhedens butikker. Du vil derefter bruge dette SIM-kort til at porte til det ønskede mobilnetværk. Før portering har du muligvis et aktivt abonnement hos din tidligere tjenesteudbyder.

Hvordan porterer jeg mit MTN-nummer til Telkom?

Ved at bruge det SIM-kort, du ønsker at portere til MTN, bliver du bedt om at sende en SMS 'PORTME' efterfulgt af dit 10-cifrede telefonnummer til 083 767 8287. Et eksempel på hvordan SMS'en skal se ud er PORTME0000000000. Du vil modtage en kort besked på dit nuværende SIM-kort, der giver dig besked om, at porteringsprocessen er i gang.

Hvordan skifter jeg fra Cell C til Telkom?

For at portere fra Cell C til Telkom skal du udføre følgende trin;

  1. Først skal du købe et nyt Telkom SIM-kort.
  2. Dernæst skal du RICA det nye SIM-kort.
  3. I øjeblikket skal du beholde Cell C SIM-kortet i din telefon og åbne Beskeder.
  4. Indtast PORTMEidnumbericcid.
  5. Send dette til 081 160 7678.

Hvor meget koster det at portere et nummer?

Intet. MobilnummerPortering er en gratis tjeneste. En interessant kendsgerning om mobilnummerportering. Når du ringer til en ven, hører du nogensinde tre bip, før ringningen begynder?

Anbefalede: