Hvor er vand fluoreret?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er vand fluoreret?
Hvor er vand fluoreret?
Anonim

Mineralet fluor forekommer naturligt på jorden og frigives fra sten til jorden, vandet og luften. Alt vand indeholder noget fluor. Norm alt er fluoridniveauet i vand ikke nok til at forhindre huller i tænderne; dog kan nogle grundvand og naturlige kilder have naturligt høje niveauer af fluorid.

Hvor er vand fluoreret Storbritannien?

Fluoriderede samfund omfatter Lincoln, Gainsborough, Sleaford, Grantham, dele af Market Rasen og et stort antal landdistrikter i de vestlige og centrale områder af amtet. Omkring 287.000 mennesker forsynes med kunstigt fluorideret vand i de nordlige og vestlige områder af Nottinghamshire.

Hvilke stater fluoriderer vand?

Vandfluoridering

  • U. S. Værdi: 73,0 %
  • Sundeste stat: Kentucky: 99,8 %
  • Mindst sund stat: Hawaii: 8,8 %

Hvordan ved jeg, om mit vand er fluorideret?

Den bedste måde at finde fluoridniveauet i dit lokale offentlige vandsystem er at kontakte din vandforsyningsudbyder. Forbrugere kan finde vandværkets navn og kontaktoplysninger på vandregningen.

Er vand fluorideret i Canada?

Ligesom indbyggere i Windsor har næsten to tredjedele af canadierne ikke længere tilsat fluor til deres kommunale vand. I British Columbia, Yukon, Quebec, New Brunswick og Newfoundland og Labrador f.eks. har mindre end tre procent af befolkningen tilsat fluor.deres kommunale vand.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"