Hvad er et barbituratstof?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et barbituratstof?
Hvad er et barbituratstof?
Anonim

Et barbiturat er et lægemiddel, der virker som et centralnervesystemsdeprimerende middel. Barbiturater er effektive som anxiolytika, hypnotika og antikonvulsiva, men har fysisk og psykisk afhængighedspotentiale såvel som overdosispotentiale blandt andre mulige bivirkninger.

Hvad er et eksempel på et barbituratlægemiddel?

Barbiturater er tilgængelige under følgende forskellige mærkenavne: amobarbital (Amytal), secobarbital (Seconal), butabarbital (Butisol), pentobarbital (Nembutal), belladonna og phenobarbital (Donnatal)), butalbital/acetaminophen/koffein (Esgic, Fioricet) og butalbital/aspirin/koffein (Fiorinal Ascomp, Fortabs).

Er et barbiturat et narkotikum?

Data baseret på hospitalsjournaler til barbiturattilvænning præsenteres, og behovet for lovgivning, der regulerer barbituratdistribution, understreges. Forfatteren konkluderer, at lovligt barbiturater ikke bør klassificeres som narkotika.

Er barbiturater ulovlige eller lovlige?

The Misuse of Drugs Act klassificerer barbiturater som klasse B-lægemidler, hvilket betyder, at disse lægemidler kan købes i henhold til en læges recept; enhver anden form for besiddelse eller levering af barbiturater betragtes dog som en lovovertrædelse.

Er barbiturater stadig ordineret?

Selvom mange mennesker betragter barbiturater som noget af fortidens stof, bliver de stadig ordineret, og de bliver stadig misbrugt.

Anbefalede: