Hvorfor bruges teflon i lejer?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor bruges teflon i lejer?
Hvorfor bruges teflon i lejer?
Anonim

PTFE (Teflon) i lejeanvendelser i store strukturer PTFE har en eksceptionelt lav friktionskoefficient og høje selvsmørende egenskaber, modstandsdygtighed over for angreb fra næsten alle kemikalier og en evne til at fungere under et bredt temperaturområde.

Er teflon godt til lejer?

Unikt Kashima. PTFE (polytetrafluorethylen) er et materiale med særlige egenskaber, som gør det ekstremt populært til plastlejer.

Hvad er Teflon-leje?

POT-PTFE LEJE. GRYDELEJER. POT-lejer blev udviklet i 1959 som et alternativ til tunge stålglidelejer. Den består af en cirkulær, ikke-forstærket gummipude fuldstændigt indesluttet i en stålgryde.

Hvad er PTFE-konstruktion?

Polytetrafluorethylen (PTFE) er en termoplastisk forbindelse kendt for sin meget betydelige kemiske inertitet og varmebestandighed. Optræder almindeligvis som en non-stick-belægning til gryder og pander, og omtales nogle gange med handelsnavnet 'Teflon' eller 'Syncolon'.

Er PTFE en teflon?

Det enkle svar er, at de er det samme: Teflon™ er et varemærke for PTFE og er et varemærkenavn, der bruges af Du Pont-virksomheden og dets datterselskaber (Kinetic, som først registrerede varemærket & Chemours, som i øjeblikket ejer det).

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.