Hvordan fik bolingbrook sit navn?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan fik bolingbrook sit navn?
Hvordan fik bolingbrook sit navn?
Anonim

Navnet er afledt af DuPage Township Collector og konstabel Mathew C. Boughton. Oliver Boyd Clow ejede landbrugsjorden, der nu huser Bolingbrooks.

Hvornår blev Bolingbrook grundlagt?

Bolingbrook, Illinois, der blev grundlagt i 1831 og indlemmet i oktober 1965, er det 17. største indbyggede sted i staten og Illinois' næststørste landsby. Landsbyen ligger i DuPage County og tilbyder sine beboere masser af gratis eller næsten gratis, familievenlige aktiviteter.

Hvad er Bolingbrook Illinois kendt for?

Introduktion til Bolingbrook, Illinois

Kommunen er en forstad til Chicago og betragtes som et velplanlagt familieorienteret samfund. Bolingbrook er tæt på adskillige rekreative faciliteter, kvalitetsgolfbaner, underholdning, natteliv og restauranter, der er placeret i Chicago-området.

Er Bolingbrook Il sikkert?

Bolingbrook har en samlet kriminalitetsrate på 10 pr. 1.000 indbyggere, hvilket gør kriminalitetsraten her tæt på gennemsnittet for alle byer og byer af alle størrelser i Amerika. Ifølge vores analyse af FBI-kriminalitetsdata er din chance for at blive offer for kriminalitet i Bolingbrook 1 ud af 96.

Er Bolingbrook et dårligt område?

Mens Chicago er kendt for sin høje kriminalitetsrate med en voldskriminalitet på 164 % over landsgennemsnittet, er Bolingbrook, IL et meget sikkert sted at bo. Bolingbrook har en total kriminalitetsrate 64 % under landsgennemsnittetog 60 % under Illinois-gennemsnittet.

Anbefalede: