Hvem ejer bloodhound ssc?

Indholdsfortegnelse:

Hvem ejer bloodhound ssc?
Hvem ejer bloodhound ssc?
Anonim

Nuværende ejer Ian Warhurst siger, at han har frigjort projektet ved at køre køretøjet over 600 km/t, men det er nu tid til, at en anden påtager sig indsatsen. Bloodhound blev en af de hurtigste biler i historien under forsøg i Kalahari-ørkenen i 2019.

Hvem har købt blodhund?

Ian Warhursts firma, Grafton LSR, erhvervede Bloodhound-programmet (nu Bloodhound LSR) i slutningen af 2018 og genåbnede projektets hovedkvarter i Gloucestershire. Bloodhound sigter mod at nå mere end 800 mph (1.290 km/t), med en række højhastighedsforsøg, der allerede er udført i et tørt søleje i Sydafrika.

Hvor er Bloodhound SSC nu?

I januar 2021 sagde Warhurst, at køretøjet var til salg, og det blev rapporteret, at holdet var gået videre til andre projekter. Køretøjet er i øjeblikket udstillet for offentligheden på Coventry Transport Museum.

Hvem finansierer bloodhound?

Bestræbelsen blev tidligere ledet af projektdirektør Richard Noble og finansieret af Zhejiang Geely Holding Group (ZGH), den største privatejede kinesiske bilkoncern, som underskrev en tre -årig sponsoraftale med Bloodhound i 2016.

Hvem skabte Bloodhound SSC?

Grafton LSR Ian var kun en uge på pension, men efter at være blevet advaret om projektets situation af sin søn, kunne Ian ikke stå og se på projektet brydes op. Efterfølgende dannede han et nyt selskab kaldet Grafton LSR Ltd, som nu erstyring af projektet under navnet Bloodhound LSR.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .