Hvor er mesorectum placeret?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er mesorectum placeret?
Hvor er mesorectum placeret?
Anonim

Mesorectum: Mesenteriet i endetarmen, dvs. mesorectum, er det perirektale fedt-lymfovaskulære væv, der forlænger endetarmens længde[5]. Mesorectum omslutter endetarmen som en tyk pude hovedsageligt posteriort og later alt.

Hvad menes med mesorectum?

Mesorektum er fedtvævshylsteret i endetarmen, der indeholder blod og lymfekar, lymfeknuder og autonome nerver. Størstedelen af patienter med endetarmskræft har en sygdom, der er begrænset til den mesorektale pakke.

Hvor ender mesorectum?

For nogle forfattere er det en fortsættelse af mesocolon sigmoid. Mesorectum begynder ved rectosigmoid junction, hvor det blander sig med bindevævet i sigmoid mesenteriet. Den strækker sig til enden af endetarmen ved levator ani. Den omslutter endetarmen og begrænses overfladisk af den mesorektale fascia.

Hvor er den peritoneale refleksion?

Ifølge forfatterne er den peritoneale refleksion placeret højere på endetarmen end rapporteret i obduktionsundersøgelser.

Hvad er mesorektal konvolut?

Mesorektal excision refererer til den kirurgiske fjernelse af denne bløddelskappe ved hjælp af skarpe instrumenter under direkte syn, dissekere mellem den viscerale og parietale bækkenfascia; det potentielle rum mellem disse fasciae er blevet omt alt som det "hellige plan".

Anbefalede: