Har jeg brug for en balun med en g5rv?

Indholdsfortegnelse:

Har jeg brug for en balun med en g5rv?
Har jeg brug for en balun med en g5rv?
Anonim

En balun eller choker bør IKKE bruges på en G5RV-ledning dipol. Den klassiske G5RV 102 ft. tråddipol består af 51 ft. … Dette er grunden til, at ophavsmanden anbefalede at bruge en choker eller balun ved overgangen mellem stigelinjen og coaxen.

Er G5RV en god antenne?

Baseret på modeller og lufttests klarer G5RV sig ganske godt som en 5-bånds antenne. Disse bånd inkluderer 80, 40, 20, 15 og 12 meter. Antennen vil IKKE fungere så godt som en dipol på noget andet HF-bånd. Ved at tilføje et relæ og et jordsystem kan G5RV fås til at fungere ganske godt som en "T"-antenne på 160 meter.

Er en G5RV en dublet?

G5RV-antenne: G5RV-antennen er en dobbeltantenne med specifikke længder, der gør den velegnet til drift på en række forskellige amatørradiobånd, mens den opretholder et godt match.

Er en antennetuner en balun?

Nuværende baluner kan også bruges som isolatorer eller un-un'er. Medmindre andet er angivet, er DXE baluner strøm-type baluner. Antennesystemer, der kræver antennetunere eller matchende netværk, har ofte meget høje spændinger eller strømme på transmissionsledninger og baluner, selv ved beskeden effekt.

Påvirker en balun SWR?

Forudsat at det er en god balun, påvirker det kun SWR, når du tilføjer det, hvis systemet havde et dårligt problem til at starte med. Du bør IKKE flytte rundt på den for at justere SWR, og du bør IKKE betragte det som en måde at forbedre SWR eller lave SWRværre.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"