Har jeg brug for et plenum?

Indholdsfortegnelse:

Har jeg brug for et plenum?
Har jeg brug for et plenum?
Anonim

Hvis der ikke er en metalpladekanal; kun det åbne loft eller vægplads, så er du ved lov forpligtet til at bruge Plenum-klassificeret kabel. … Manglen på returluftriste til væg eller loft er norm alt et sikkert tegn på, at du har brug for et plenum-klassificeret kabel. Computerrum bruger typisk et hævet gulvsystem til serverrackene.

Hvor kræves plenum?

De fleste bygningsreglementer kræver, at kun plenum-vurderet (CMP) kabel bruges i "plenum spaces" og luftkanaler. For store offentlige rum som hospitaler, skoler og lufthavne, kræver byggeforskrifter i nogle byer og byer plenumkabel selv for ikke-plenumrum.

Hvornår skal jeg bruge plenumkabel?

Plenumkabel er påbudt til at blive installeret i ethvert "luftbehandlingsrum". For eksempel bruger de fleste store kontorbygninger loftet til at returnere luft til AC-enheden. Dette kvalificerer dette loft som et plenumloft, og alle kabler, der går gennem det loft, skal være plenum-klassificeret.

Hvad er formålet med et plenum?

I bygningskonstruktion er Plenum et separat rum tilvejebragt til luftcirkulation til opvarmning, ventilation og aircondition. Det findes almindeligvis i mellemrummet mellem det strukturelle loft og et nedfaldsloft eller under et hævet gulv.

Er plenum bedre end stigrør?

Fordi plenumkabler er bygget til en højere brandmodstandsstandard end stigrør, er plenumkabler dyrere end stigrørkabling. Mens du kan erstatte plenum-kabler med stigrør i et "stiger"-rum, kan du ikke erstatte plenum-klassificerede kabler i et plenum-rum.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er udslæt et symptom på covid?
Læs mere

Er udslæt et symptom på covid?

Giver COVID-19 dig udslæt? Hudlæger over hele verden har bemærket et stigende antal patienter, der viser sig med et usædvanligt udslæt, der kan være relateret til COVID-19: rød-lilla, ømme eller kløende knopper, der hovedsageligt udvikler sig på tæerne, men også på hælene og fingrene.

Hvad skete der med diana-containerskibe?
Læs mere

Hvad skete der med diana-containerskibe?

Grækenland-baserede containerskibsejer Diana Containerships skifter navn til Performance Shipping Inc. På selskabets årlige aktionærmøde den 19. februar 2019 besluttede aktionærerne at ændre Dianas navn til Performance Shipping, hvilket forventes at træde i kraft fra datoen herfor.

Blev tjæret med den samme børste?
Læs mere

Blev tjæret med den samme børste?

Hvis nogle personer i en gruppe opfører sig dårligt, og hvis folk derefter fejlagtigt tror, at hele gruppen er lige dårlige, kan du sige, at hele gruppen er tjæret med det samme børste. Kan tjæres med den samme børste? Har de samme fejl eller dårlige egenskaber, som i Han kan være doven, men hvis du spørger mig, er hans venner alle tjæret med den samme børste.