Bliver Bradford og Wilhelmina gift?

Indholdsfortegnelse:

Bliver Bradford og Wilhelmina gift?
Bliver Bradford og Wilhelmina gift?
Anonim

Selv om de er fremmedgjort, de to er stadig gift. Selvom hun risikerer fængsel, insisterer Bradford på, at han vil forblive gift med hende, men takket være Wilhelminas taktik besluttede han at skilles fra hende. Han ville senere forsone sig med hende for sidste gang, før hun blev anholdt igen.

Får Christina Wilhelmina-baby?

I februar 2009 fødte Christina endelig Wilhelminas "søn", William Slater-Meade. Men det ville blive tydeligt i ugerne efter, at Christina ville begynde at knytte bånd til drengen.

Har Wilhelmina et barn med Bradford?

William Slater-Meade - Indtil en DNA-test viste, at han var Christinas, Wilhelmina og Bradfords første og eneste barn. Han blev født i sæson tre i episoden There's No Place Like Mode og havde tre halvsøskende. … Takket være Claire deler han og Wilhelmina nu medansvarlige opgaver på magasinet.

Ender Connor og Wilhelmina sammen?

Betty fortæller hende, at Connor elsker hende, og at det ikke kunne have været let for ham, men Wilhelmina svarer "Han tror, det her er kærlighed? Hvis han elskede mig, ville han gøre, hvad jeg vil… ikke det her". Til sidst genforenes de i slutningen af serien.

Samles Wilhelmina og Daniel?

I sæson 4 bliver de kærester (eller sjove venner, som Amanda kalder deres forhold) igen, og Amanda bliver Daniels nye assistent efterMarc fik en forfremmelse fra Wilhelmina som hendes nye junior moderedaktør.

Anbefalede: