Har du pierce og avery?

Indholdsfortegnelse:

Har du pierce og avery?
Har du pierce og avery?
Anonim

I afsnit 11 anmoder de om en borgerlig skilsmisse. Efter deres skilsmisse er fuldført, afslører Kepner, at hun er gravid med Averys barn. I sæson 14 indleder Jackson et forhold med Maggie Pierce, men inden sæson 16,, slår de op.

Hvem ender Maggie Pierce med?

I takt med at COVID-19-pandemien forværres, rejser Winston til Seattle for at overraske Maggie og hjælpe på hospitalet, og deres forhold bliver dybere. Winston frier kort efter til Maggie, og hun accepterer; de gifter sig i sæson 17-finalen.

Samles Avery og Maggie?

Førstepladsen – Jackson Avery og Maggie Pierce – 48 %

Efter at endelig fandt sammen i anden halvdel af sæson 15, slog Maggie og Jackson op i Grey's Anatomy sæson 16 premiere.

Ender Jackson Avery med Maggie Pierce?

Jackson Avery gik gennem to brud.

I begyndelsen af sæsonen slog Maggie Pierce (Kelly McCreary) og Jackson Avery (Jesse Williams) op. … Ved slutningen af sæsonen er Jackson stadig ved at behandle sit seneste brud, mens han følelsesmæssigt støtter sin mor, Catherine, gennem hendes splittelse med Richard.

Hvem ender Jackson med på Greys?

Som du kan huske, blev Jackson og april gift, efter at han afbrød hendes bryllup med paramedicineren Matthew Taylor (Justin Bruening), som hun endte med at gifte sig med i det, der var, kl. tiden, hendes sidste episode. sagde fansfarvel til april i sæson 14-finalen.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.