Hvor mange bogreoler til max enchant?

Indholdsfortegnelse:

Hvor mange bogreoler til max enchant?
Hvor mange bogreoler til max enchant?
Anonim

15 bogreoler vil maksim alt udbyde dit fortryllende bord. Den ideelle placering af bogreolerne er en firkant på 15 placeret i en 5x5-blok omrids, med fortryllelsesbordet i midten.

Hvor mange bogreoler har du brug for til en fortryllelse på niveau 50?

For at opnå det højeste niveau af fortryllelse har du brug for i alt 15 boghylder. Bogreolerne skal placeres en blok væk fra det fortryllende bord i en 1 høj, 5 gange 5 firkant, med en åbning til en dør.

Har du brug for mere end 15 bogreoler i Minecraft?

Der er en øvre grænse på fortryllelsesbordets niveau. Ud over 15 bogreoler er der ingen yderligere effekt ved at tilføje flere, så der er ingen grund til at bygge hele denne struktur siden version 1.3. Med kun 15 bogreoler i enhver af de gyldige positioner kan du opnå det maksimale fortryllende niveau, som er 30.

Hvordan får du et niveau 30-fortryllelsesbord?

Tag 15 bogreoler i dit lager. Sørg for, at du har placeret alle bogreolerne en blok væk og en blok højt til det fortryllende bord. Hold en åbning til en dør i dette område. Når du har placeret alle bogreolerne i deres nøjagtige positioner, vil du få et niveau 30 fortryllelsesbord i din opfindelsesplads.

Hvor mange bøger har du brug for til 15 bogreoler?

Hvor mange bøger skal du bruge for at lave 15 bogreoler? Trivia. Bogreoler øverst og nederstteksturer bruger som standard den samme tekstur som egeplanker. Det kræver 90 planker, 45 læder og 135 papir at lave 15 bogreoler for at få en niveau 30-fortryllelse.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.