Hvad er en komprimeringsrapport?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en komprimeringsrapport?
Hvad er en komprimeringsrapport?
Anonim

Proctor-komprimeringstesten er en laboratoriemetode til eksperimentelt at bestemme det optimale fugtindhold, hvorved en given jordtype bliver mest tæt og opnår dens maksimale tørdensitet. … Det grafiske forhold mellem tørdensiteten og fugtindholdet plottes derefter for at etablere komprimeringskurven.

Hvad er et komprimeringscertifikat?

NIVEAU 2 INSPEKTION OG PRØVNING

Når jordarbejdet er afsluttet, udleverer geoteknologien et eller flere certifikater angiver placeringen af de forskellige prøveudtagninger og test, der er udført, og resultaterne af hver test. Dette kaldes norm alt et komprimeringscertifikat.

Hvad gør en komprimeringstest?

Hvad er formålet med komprimeringstesten? Testen har til formål at fastslå den maksimale tørvægtfylde, der kan opnås for en given jord med en standard mængde komprimeringsindsats. Når en række jordprøver komprimeres ved forskelligt vandindhold, viser plottet norm alt en top.

Hvordan består du en komprimeringstest?

Proceduren for Proctor Compaction Test består af følgende trin:

  1. Få omkring 3 kg jord.
  2. Før jorden gennem nr. …
  3. Vægt jordmassen og formen uden kraven (Wm).
  4. Placer jorden i mixeren og tilsæt gradvist vand for at nå det ønskede fugtindhold (w).
  5. Påfør smøremiddel på kraven.

Hvad vil det sige at have 95 % komprimering?

95% komprimering betyder, at jorden på byggepladsen er blevet komprimeret til 95% af den maksimale tæthed opnået i laboratoriet. … Det betyder, at når du udfører komprimeringstest (i laboratoriet) på en lille jordprøve fra et bestemt sted. Du får en vis værdi af maksimal tør enhedsvægt ved et bestemt fugtindhold.

Anbefalede:

Interessante artikler
Har kegler svinekød?
Læs mere

Har kegler svinekød?

Indtil cirka 2010 indeholdt Skittles gelatine, som ikke er en vegansk ingrediens. Gelatine er afledt af animalsk kollagen, det protein, der findes i bindevæv, og bruges til at give fødevarer en sej, gel-lignende tekstur. Skittles' producent har siden fjernet gelatine.

Hvorfor opstår en myastenisk krise?
Læs mere

Hvorfor opstår en myastenisk krise?

Myasthenic Crisis: Dette er en komplikation af MG karakteriseret ved forværring af muskelsvaghed, hvilket resulterer i respirationssvigt. Dette sker, når åndedrætsmusklerne bliver for svage til at flytte nok luft ind og ud af lungerne. En ventilator, som er en maskine til at hjælpe dig med at trække vejret, er nødvendig i disse tilfælde.

Hvad betyder karantæne på reddit?
Læs mere

Hvad betyder karantæne på reddit?

Karantæne. I 2015 introducerede Reddit en karantænepolitik for at gøre det sværere at besøge visse subreddits. At besøge eller deltage i en karantæne-subreddit kræver omgåelse af en advarselsprompt. Siden 2018 har subreddits lov til at appellere deres karantæne.