Var der bakker?

Indholdsfortegnelse:

Var der bakker?
Var der bakker?
Anonim

Hocking Hills State Park er en statspark i Hocking Hills-regionen i Hocking County, Ohio, USA. I nogle områder støder parken op til Hocking State Forest. I parken er over 25 miles af vandrestier, klippeformationer, vandfald og fordybningshuler.

Hvor i Ohio ligger Hocking Hills?

I Southeastern Ohio er der et område kendt som Hocking Hills. Hocking Hills er en del af Allegheny Plateau, primært i Hocking County, og strækker sig over nogle få byer. Området byder på takkede klipper, fantastiske kløfter, unikke klippeskjul og smukke vandfald.

Er Hocking Hills i Columbus?

Hocking Hills, beliggende kun 45 minutter sydøst for Columbus, er et af de mest naturskønne steder i staten og omfatter Hocking Hills State Park, Wayne National Forest og en række forskellige af naturreservater.

Hvorfor er Hocking Hills State Park lukket?

“For at beskytte vores besøgendes sundhed og sikkerhed, lukker vi midlertidigt Hocking Hills State Park,” sagde ODNR-direktør Mary Mertz. "Dette var en svær beslutning, men dette unikke sporsystem er ikke designet til at tillade tilstrækkelig social distancering uden potentielle risici."

Er der bjørne i Hocking Hills?

Bjørneobservationer i den østlige halvdel af Ohio er steget, men de er stadig ret sjældne. Dine chancer for at støde på en bjørn i Hocking Hills er ret lave, og du kan udforskeområdet alene og ubevæbnet sikkert. Bare vær opmærksom på dine omgivelser, og hvis du ser en bjørn, træk dig langsomt tilbage.

Anbefalede: