Døde jennifer fra søsterkone?

Indholdsfortegnelse:

Døde jennifer fra søsterkone?
Døde jennifer fra søsterkone?
Anonim

Da ingen hospitalsmedarbejder var i stand til at bekræfte, at Jennifer var på deres hospital, var Jeff og hans koner sikre på, at der blev løjet for dem. Da familien Alldredge blev informeret om Jennifers død, "troede de det ikke et sekund." I sidste ende erfarede Jeff og hans familie, at Jennifer løj ofte.

Hvem døde af at søge søsterkoner?

Seeking Sister Wife: Hvorfor Bernie McGee altid vil blive savnet af fans. Bernie McGee er væk, men Seeking Sister Wife-fans har ikke glemt ham. Den afdøde realitystjerne, som var kontroversiel, døde i 2019. Bernie McGee sluttede sig til Seeking Sister Wife i sæson 2, og vi er ved at tale om, hvorfor fans aldrig glemmer ham.

Hvad skete der med Alldredges efter at have søgt søsterkone?

I et Facebook-opslag meddelte Alldredge-familien, at de besluttede at afslutte sit ægteskab med Donna. De fortsatte med at sige, at de har været fysisk adskilt fra Donna siden november, og besluttede officielt at afslutte ægteskabet med en skilsmisse i april. Det er tydeligt, at dette var en svær beslutning for familien at tage.

Hvorfor forlod Vanessa Snowdens?

I slutningen af april 2021 blev det midlertidige tilhold, som dommeren udstedte mod ham, opløst, fordi Christeline "ikke opfyldte hendes bevisbyrde," ifølge TMZ. … “Efter nogen dyb sjælesøgning har jeg besluttet at skille mig af medSnowdens," skrev Vanessa i en erklæring via Instagram i april 2019.

Blev søger søsterkone aflyst?

Seeking Sister Wife har kørt i tre sæsoner. Men med nye anklager om vold i hjemmet, forventer nogle fans ikke, at det bliver fornyet til sæson 4. Seeking Sister Wife har været sendt i 3 sæsoner på TLC, men fans har for nylig tænkt, at programmet risikerer at komme til en slutter meget snart.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvornår skal man bruge binomialfordeling?
Læs mere

Hvornår skal man bruge binomialfordeling?

Vi kan bruge binomialfordelingen til at finde sandsynligheden for at få et vist antal succeser, som vellykkede basketballskud, ud af et fast antal forsøg. Vi bruger binomialfordelingen til at finde diskrete sandsynligheder. Hvordan ved du, hvornår du skal bruge binomial- eller normalfordeling?

Hvad er en orgiastisk definition?
Læs mere

Hvad er en orgiastisk definition?

1: af, relateret til eller markeret af orgier. 2: præget af uhæmmede følelser: vanvid. Er orgiastisk et ord? af, relaterer til eller har karakter af et orgie. tendens til at vække eller ophidse uhæmmede følelser: orgiastiske rytmer.

Kan hård hud forsvinde?
Læs mere

Kan hård hud forsvinde?

Hård hud og ligtorne er norm alt ikke et stort sundhedsproblem. De forsvinder norm alt med tiden, men det kan tage måneder eller endda år i alvorlige tilfælde. Følg disse trin for at fjerne hård hud derhjemme: Læg området med hård hud i blød i varmt vand i 10 minutter.