Byttede abba-medlemmer partnere?

Indholdsfortegnelse:

Byttede abba-medlemmer partnere?
Byttede abba-medlemmer partnere?
Anonim

Hvert medlem af ABBA er blevet gift igen, selvom kun mændene er blevet sammen med deres anden partner. Agnetha giftede sig med kirurgen Tomas Sonnenfeld, hvilket er blevet rapporteret som et hemmeligt bryllup. De giftede sig i 1990, men blev skilt efter tre års ægteskab i 1993.

Skiftede ABBA-medlemmer partner?

Mens hvert medlem fokuserede på andet arbejde, såsom solokarrierer og sangskrivning, menes deres ægteskaber at være årsagen til, at bandet ikke kunne fortsætte sammen, selvom både Björn og Agnetha offentligt var enige om deres splittelse var nogenlunde "venskabelig."

Har medlemmerne af ABBA haft affærer?

Abba bestod af to sæt par. Agnetha Fältskog var gift med Björn Ulvaeus og Benny Andersson med Anni-Frid Lyngstad. På højden af Abbas berømmelse blev begge par skilt, det ene i 1980 og det andet et år senere. … Agnetha blev forelsket i Bjørn som 19-årig, efter at have mødt ham på en café.

Hvorfor gik Abba-parrene fra hinanden?

På trods af at de går hver til sit, hævder -bandet, at de aldrig officielt slog op. Ulvaeus sagde: "Vi sluttede, og det af kreative årsager. Vi sluttede, fordi vi følte, at energien var ved at løbe tør i studiet, fordi vi ikke havde det så sjovt i studiet, som vi havde denne gang. "Og det var derfor, vi sagde, 'Lad os tage på pause'.

Gifte nogen af ABBA sig igen?

Hvert medlem af ABBA er blevet gift igen, dog kunmændene er blevet hos deres anden partner. Agnetha giftede sig med kirurgen Tomas Sonnenfeld, hvilket er blevet rapporteret som et hemmeligt bryllup. De giftede sig i 1990, men blev skilt efter tre års ægteskab i 1993.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er o2-telefoner låst op?
Læs mere

Er o2-telefoner låst op?

Låser O2 telefoner? Alle månedlige betalingstelefoner købt på O2 fra juni 2018 sælges ulåst. Pay as you go-telefoner solgt på O2 sælges stadig låst til netværket. Men kan nemt låses op. Er O2-telefoner låst op i 2021? O2, Sky, Three og Virgin sælger allerede kun ulåste håndsæt.

Hvem er lenny kravitz forældre?
Læs mere

Hvem er lenny kravitz forældre?

Leonard Albert Kravitz er en amerikansk sanger, sangskriver, musiker, pladeproducer, multi-instrumentalist og skuespiller. Hans stil inkorporerer elementer af rock, blues, soul, R&B, funk, jazz, reggae, hård rock, psykedelisk, pop, folk og ballader.

Vokser meibomiske kirtler tilbage?
Læs mere

Vokser meibomiske kirtler tilbage?

'Det spændende er, at når først kirtlen er afkortet, har vi med behandling set kirtler vokse tilbage over tid til marginen og ved hjælp af billedteknologi, set kirtler regenerere, som vi troede var væk,' sagde han. 'Meibomske kirtler producerer olie undtagen hvis de ikke fungerer korrekt.