Hvorfor er aconcagua vigtigt?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er aconcagua vigtigt?
Hvorfor er aconcagua vigtigt?
Anonim

Cerro Aconcagua, ofte omt alt som blot Aconcagua, er et bjerg i Argentina nær grænsen til Chile. Aconcagua er den højeste top på den vestlige halvkugle. … Aconcagua er et af de syv topmøder, de højeste tinder på hvert af de syv kontinenter.

Hvad er et faktum om Aconcagua?

Aconcagua er det højeste bjerg uden for Asien, på 6.961 meter (22.838 fod), og i forlængelse heraf det højeste punkt på både den vestlige halvkugle og den sydlige halvkugle. Aconcagua er beliggende i Andesbjergene i provinsen Mendoza, Argentina.

Er nogen døde på Aconcagua?

Aconcaguas nærhed til Stillehavet resulterer i nogle meget kraftige vinde. Ud af hver otte mennesker, der forsøger at bestige Aconcagua, vil kun halvdelen nå toppen. Mere end hundrede mennesker er døde på Aconcagua, siden registreringerne begyndte.

Er klatring i Aconcagua det værd?

VALGET: Aconcagua. … Aconcagua tager næsten to uger mere tid at bestige, så det er bestemt en meget større tidsinvestering, og vejrforholdene kan helt sikkert blive mere ekstreme. Men gevinsten ved at kigge ned på de omkringliggende 20.000 fods tinder i Andesbjergene gør det hele værd.

Er Aconcagua let at bestige?

Aconcagua er en relativt "simpel" stigning, idet tilgangen er kort og nem, der er et par højlejre, topmødedage burde ikke være mereend 12 timer. De 8.000 m bjerge tager alt dette og forstærker det meget.

Anbefalede: