Hvem er atmosfæreenergi?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er atmosfæreenergi?
Hvem er atmosfæreenergi?
Anonim

Atmos Energy Corporation, en S&P 500-virksomhed med hovedkontor i Dallas, er landets største naturgas-forhandler. … Atmos Energy administrerer proprietære rørlednings- og lageraktiver, herunder et af de største intrastatslige naturgasrørledningssystemer i Texas.

Hvilke tjenester leverer Atmos Energy?

Tjenester, vi leverer

  • LDC transport og opbevaring. Vi leverer faste transport- og opbevaringstjenester til lokale distributionsselskaber (LDC).
  • Pipeline-to-Pipeline-transport. …
  • Industriel transport. …
  • Pooling. …
  • Strømproduktion. …
  • Operational Balance Agreements. …
  • Parkering og udlån.

Hvem startede Atmos Energy?

I alt leverer Atmos naturgas og propangas til over en million kunder. Atmos Energy sporer sin oprindelse tilbage til 1906, hvor brødrene J. C. og Frank Storm fra Kirksville, Missouri, fik nys om behovet for et gasanlæg i Amarillo, Texas.

Er Atmos og TXU det samme?

Dallas-baserede Atmos Energy Corp., som har foretaget konstante opkøb i de sidste 18 år, foretog sit største køb nogensinde i sidste uge og meddelte, at det vil købe stort set alle aktiviteterne i TXU Gas Co., et datterselskab af TXU Corp., i en kontanttransaktion til en værdi af 1,925 milliarder USD.

Er Atmos Energy et forsyningsselskab?

Atmos Energy er vokset fra 279.000 kunder i 1983 til mere end3 millioner kunder i dag - primært ved at erhverve forsyningsaktiver. Virksomheden har reguleret forsyningsvirksomhed i Colorado, Kansas, Kentucky, Louisiana, Mississippi, Tennessee, Texas og Virginia.

Anbefalede:

Interessante artikler
Kan der være falske virusadvarsler?
Læs mere

Kan der være falske virusadvarsler?

Selvom de fleste antivirus-pop-up-advarsler er falske, er der en usandsynlighed for, at du har modtaget en legitim virusadvarsel. Hvis du er usikker på, om det er en ægte advarsel, så tjek den officielle virusside hos din antivirusleverandør eller spørg en computerprofessionel.

Hvornår skal man vande hjortebregne?
Læs mere

Hvornår skal man vande hjortebregne?

Staghorn-bregner bør vandes når de opretstående planter ser lidt visne ud. Mens brunt, tørt væv er norm alt på staghorn bregnes basalblade, er sorte eller grå pletter ikke normale og kan tyde på overvanding. Kan du overvande Staghorn Fern?

Er amnicon falls State Park åben?
Læs mere

Er amnicon falls State Park åben?

Amnicon Falls State Park er åben året rundt fra kl. 06.00 til 23.00 Kan du svømme i amnicon Falls? Amnicon Falls State Park er endnu en vidunderlig park i Wisconsin. … Amnicon-floden løber gennem parken, du kan svømme i vandfaldene.