Dør Jesse pinkman?

Indholdsfortegnelse:

Dør Jesse pinkman?
Dør Jesse pinkman?
Anonim

I det originale pilotmanuskript til Breaking Bad hed Jesse Marion Alan Dupree. Serieskaberen Vince Gilligan havde oprindelig til hensigt, at Jesse Pinkmans karakter skulle blive dræbt i slutningen af Breaking Bads første sæson. Gilligan ville have Jesse til at dø i en forkludret narkohandel, som et plot til at plage W alt med skyldfølelse.

Hvad skete der med Jesse Pinkman til sidst?

Efter han er blevet fanget, løsner nazisterne ham, sætter ham i en bil og kører ham til Andreas hus, hvor Todd skyder hende i hovedet. … Det er den bil, Jesse bruger til at sprænge gennem portene til det nazistiske område, hvor han har været fanget i så lang tid. Men hans ultimative skæbne i slutningen af Breaking Bad er ukendt.

Vil Jesse Pinkman dø i breaking bad?

Der er intet ord om, hvad der skete med White-familien efter W alts død, men El Camino bekræftede, at Jesse Pinkman overlevede den sammensatte belejring, og at han nåede Alaska til en fri mand, klar til at starte forfra. El Camino: A Breaking Bad Movie streames nu på Netflix.

Tilgav Jesse W alt?

Seriøs spoiler om sidste afsnit: Jesse vil aldrig tilgive W alt. Han er så desillusioneret over W alt til sidst, at han endda nægter at gøre W alt færdig, fordi han ved, at det er det, W alt vil, og Jesse kommer IKKE til at gøre, hvad W alt vil igen.

Hvorfor måtte Hank dø?

Hank Schrader

Efter flere års frygt for, at hans svoger ville ude ham som ennarkobaron W alt bad Welker om at skåne Hank uden held. Dødsårsag: Hank blev dræbt af Jack Welker sekunder efter Gomez blev myrdet i samme skudkamp.

Anbefalede: