Er frederique constant et luksusmærke?

Indholdsfortegnelse:

Er frederique constant et luksusmærke?
Er frederique constant et luksusmærke?
Anonim

Frédérique Constant SA er en schweizisk fremstilling af luksusarmbåndsure baseret i Plan-les-Ouates, Genève. Det blev erhvervet i 2016 af Citizen Holdings i Tokyo, Japan. Virksomheden blev etableret i 1988 af Peter Stas og Aletta Stas-Bax (et hollandsk ægtepar).

Er Frederique Constant pengene værd?

Frederique Constant har et ret godt greb om det prisbillige luksusmarked. Du kan betragte dets styrehus som markedet for under-$3.000. Ja, der er nogle modeller, der er dyrere, men størstedelen af dens værdi er mellem $1.500 og $3.000.

Bevarer Frederique Constant-ure deres værdi?

Navne som Rolex og Patek Philippe er legendariske i urverdenen, men der er masser af klassiske mærker, der er lidt mere overkommelige, og som stadig vil holde værdi over tid. Blandt disse er schweiziske mærker som Maurice Lacroix, Frederique Constant og Raymond Weil samt Tysklands Mühle og Storbritanniens Storm.

Hvordan rangerer Frederique Constant?

I en artikel skrevet af den prestigefyldte schweiziske avis Le Temps blev Frederique Constant rangeret 5. plads. Succes med tilgængelig luksus Frederique Constants fortsatte vækst kan tilskrives dens langsigtede strategi for tilgængelig luksus.

Er konstant et godt mærke?

Faktisk har dette mærke af luksusure været en konstant sponsor for rallybiler rundt om i verden. Ikke nok med det, men Frederique Constant tilbyder også en bred vifte af prisvenlige luksusure og har ry for at være den første urproducent til at bygge det første in-house Heart Beat-værk.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.